Aöl Yaz Sınavı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ayeroglu

Aöl Yaz Sınavı

Mesaj gönderen ayeroglu » 02 Ağu 2017, 12:46

Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun :23:

Kadersagban123
Çırak

Re: Aöl Yaz Sınavı

Mesaj gönderen Kadersagban123 » 02 Ağu 2017, 14:58

ayeroglu yazdı:Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun :23:
Merhaba. Toplam kredin kaç gözüküyor?

ayeroglu

Mesaj gönderen ayeroglu » 02 Ağu 2017, 15:43

Kadersagban123 yazdı:
ayeroglu yazdı:Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun :23:

203

Kadersagban123
Çırak

Mesaj gönderen Kadersagban123 » 02 Ağu 2017, 20:32

ayeroglu yazdı:
Kadersagban123 yazdı:

203
Ek sınava kesin girebilirsin. Her sene ek sınav oluyor illa 1 ek sinavın olacağı da kesin zaten bence

“Sınavlar” sayfasına dön