YGS LYS KURS
-
- Çırak
YGS LYS KURS
Merhaba arkadaşlar. Halk eğitim merkezlerinde mezun olanlar için ygs lys kursu düzenleneceği söylenmişti yaklssık bir ay kadar önce sanırım. Halk eğitim merkeziyle görüştüm fakat numara verdi aramam için arıyorum orası da cevap vermiyor telefonlara. Bu kurslar her sene halk eğitim de düzenlenen bir şey mi? Bilgisi olan var mı?
Re: YGS LYS KURS
Kadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Halk eğitim merkezlerinde mezun olanlar için ygs lys kursu düzenleneceği söylenmişti yaklssık bir ay kadar önce sanırım. Halk eğitim merkeziyle görüştüm fakat numara verdi aramam için arıyorum orası da cevap vermiyor telefonlara. Bu kurslar her sene halk eğitim de düzenlenen bir şey mi? Bilgisi olan var mı?

BENDE İL / İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİN SİTESİNE BAKIYORUM ŞUAN HENÜZ BİR DUYURU YOK. BENDE BAŞVURU YAPICAM BAKALIM KURSLARI NE ZAMAN AÇICAKLAR.
-
Peki bu kursların 1.dönemine yazılmasak 2.dönemine yazılabiliyormuyuz ?Jezxy yazdı:Kadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Halk eğitim merkezlerinde mezun olanlar için ygs lys kursu düzenleneceği söylenmişti yaklssık bir ay kadar önce sanırım. Halk eğitim merkeziyle görüştüm fakat numara verdi aramam için arıyorum orası da cevap vermiyor telefonlara. Bu kurslar her sene halk eğitim de düzenlenen bir şey mi? Bilgisi olan var mı?Kurs BU HAFTA AÇIKLANMASI GEREKİYOR
BENDE İL / İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİN SİTESİNE BAKIYORUM ŞUAN HENÜZ BİR DUYURU YOK. BENDE BAŞVURU YAPICAM BAKALIM KURSLARI NE ZAMAN AÇICAKLAR.
2 Dönem İçin Bile Başvuru Aranıyorsa Olabilir Hocam Halk Eğitim Merkezine Sormak Lazım Detayını.kackar2784 yazdı:Peki bu kursların 1.dönemine yazılmasak 2.dönemine yazılabiliyormuyuz ?
Bu kurslara sadece mezun olan ogrencilermi katiliyor ??
Yuksek yuksek tepelere gunluk hedefler koymasinlar 

Kurslara, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel, ortaokullar, imam hatip ortaokulları, resmî/özel ortaöğretim kurumları ve açık öğretim kurumlarına devam eden istekli öğrenciler ile mezun durumdaki kursiyerler başvurabilir.julide23 yazdı:Bu kurslara sadece mezun olan ogrencilermi katiliyor ??
*PDF Destekleme ve Yetiştirme Kursları 2017-2018 e-Kılavuzu
ben 1.donmedeyim aranizda giden varmı yani bana faydasi olurmu bu kursun haftada bir 5-6 saaten bahsediliyor gidipte yararini goren varmi eger varsa bana yardimci olursa sevinirim

Yuksek yuksek tepelere gunluk hedefler koymasinlar