tutanak tutma aşaması nasıl işler
tutanak tutma aşaması nasıl işler
arkadaşlar ben bugün ek sınava girdim aklıma bir soru takıldı kimliğimdeki fotoğrafım biraz eski ilk defa 2 öğretmen dikkat etti ve kimliğinizdeki fotoğrafa benzemiyorsunuz diyerek kibar bir şekilde bana sorular sordular cevapladıktan sonra emin olmak için müdürü çağırıp ondan teyit etmesini istediler müdür sınav giriş kağıdındaki fotoğrafa benzediğimi belirtti ardından bir kaç soru sordu ve tamam ya bizim öğrencimiz diyerek ayrıldı sonrasında her hangi bir sorun yaşamadım ancak merak ettiğim şey ben okuldan ayrıldıktan sonra benim imzam olmadan başkası yerine sınava girdi vesaire diye tutanak tutabilirler mi
Re: tutanak tutma aşaması nasıl işler
maxpery yazdı:arkadaşlar ben bugün ek sınava girdim aklıma bir soru takıldı kimliğimdeki fotoğrafım biraz eski ilk defa 2 öğretmen dikkat etti ve kimliğinizdeki fotoğrafa benzemiyorsunuz diyerek kibar bir şekilde bana sorular sordular cevapladıktan sonra emin olmak için müdürü çağırıp ondan teyit etmesini istediler müdür sınav giriş kağıdındaki fotoğrafa benzediğimi belirtti ardından bir kaç soru sordu ve tamam ya bizim öğrencimiz diyerek ayrıldı sonrasında her hangi bir sorun yaşamadım ancak merak ettiğim şey ben okuldan ayrıldıktan sonra benim imzam olmadan başkası yerine sınava girdi vesaire diye tutanak tutabilirler mi
Bir sorun olmaz için rahat olsun kardeşim..