tutanak tutma aşaması nasıl işler

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
maxpery

tutanak tutma aşaması nasıl işler

Mesaj gönderen maxpery » 08 Eki 2017, 15:50

arkadaşlar ben bugün ek sınava girdim aklıma bir soru takıldı kimliğimdeki fotoğrafım biraz eski ilk defa 2 öğretmen dikkat etti ve kimliğinizdeki fotoğrafa benzemiyorsunuz diyerek kibar bir şekilde bana sorular sordular cevapladıktan sonra emin olmak için müdürü çağırıp ondan teyit etmesini istediler müdür sınav giriş kağıdındaki fotoğrafa benzediğimi belirtti ardından bir kaç soru sordu ve tamam ya bizim öğrencimiz diyerek ayrıldı sonrasında her hangi bir sorun yaşamadım ancak merak ettiğim şey ben okuldan ayrıldıktan sonra benim imzam olmadan başkası yerine sınava girdi vesaire diye tutanak tutabilirler mi

alimka
Çırak

Re: tutanak tutma aşaması nasıl işler

Mesaj gönderen alimka » 08 Eki 2017, 15:59

maxpery yazdı:arkadaşlar ben bugün ek sınava girdim aklıma bir soru takıldı kimliğimdeki fotoğrafım biraz eski ilk defa 2 öğretmen dikkat etti ve kimliğinizdeki fotoğrafa benzemiyorsunuz diyerek kibar bir şekilde bana sorular sordular cevapladıktan sonra emin olmak için müdürü çağırıp ondan teyit etmesini istediler müdür sınav giriş kağıdındaki fotoğrafa benzediğimi belirtti ardından bir kaç soru sordu ve tamam ya bizim öğrencimiz diyerek ayrıldı sonrasında her hangi bir sorun yaşamadım ancak merak ettiğim şey ben okuldan ayrıldıktan sonra benim imzam olmadan başkası yerine sınava girdi vesaire diye tutanak tutabilirler mi

Bir sorun olmaz için rahat olsun kardeşim..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön