Ek sınav-2
- heavyhyprox
Ek sınav-2
şimdi eğer ek sınav-2 olursa (istanbulda oturuyorum) sınavı olmaya ciddi ciddi ankarayamı gidicem nasıl olucak bu sınav
Konu adamlıktan açıldıysa biz yavaştan kalkalım :ddd
Re: Ek sınav-2
Daha önceki yapılan 2. ek sınavda toplam dönemi 8 ve mezun olmasına 35 kredi kalanlar katılabiliyordu. Ayrıca sınav Ankara'da oluyor. Eğerki 1. ek sınav gibi olmazsa ankaraya gitmek zorunda kalacagız.heavyhyprox yazdı:şimdi eğer ek sınav-2 olursa (istanbulda oturuyorum) sınavı olmaya ciddi ciddi ankarayamı gidicem nasıl olucak bu sınav
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
Hocam Maalesef Son 3 4 Senedir daha Eskisine Bakmadım Fakat AÇILAN TÜM İkinci Ve Üçüncü EK SINAVLARIN HEPSİ TEK İL OLARAK ANKARA'DA OLMUŞheavyhyprox yazdı:şimdi eğer ek sınav-2 olursa (istanbulda oturuyorum) sınavı olmaya ciddi ciddi ankarayamı gidicem nasıl olucak bu sınav
Muhtemelen Bu Sınav Olur İse Oda Ankarada Olur
Merhaba, ben de istanbuldayım.Gecmis senelerde ankarada yapılmıs fakat bu sene de 1.ek sınav sistemiyle hareket etseler onca insanın mağduriyeti yaşanmamış olur. Benim de mezuniyetime 7 kredi kaldı Allah bahtımızı açık eder İnşallah konuyu takipteyim.
Sınav tarihi açıklanınca uçak bileti alırsın erkenden. İstanbul - Ankara arası uçakla yarım saat. Sınava girer gelirsin.
- heavyhyprox
yükseklik korkum var abi benim lqneqjeqwklejqwqwjkewqbakansiz yazdı:Sınav tarihi açıklanınca uçak bileti alırsın erkenden. İstanbul - Ankara arası uçakla yarım saat. Sınava girer gelirsin.
Konu adamlıktan açıldıysa biz yavaştan kalkalım :ddd
Müdür Sen Ne Manyak Birisin Yaheavyhyprox yazdı:yükseklik korkum var abi benim lqneqjeqwklejqwqwjkewq

heavyhyprox yazdı:yükseklik korkum var abi benim lqneqjeqwklejqwqwjkewqbakansiz yazdı:Sınav tarihi açıklanınca uçak bileti alırsın erkenden. İstanbul - Ankara arası uçakla yarım saat. Sınava girer gelirsin.
Djsjsjsjsjsjshs
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''