Arkadaşlar psikolojim bozudlu valla 33 kredi alıp mezun oldum 193 kredim var şuan zar zor mezun olmuşum 2 dersden ucu ucuna 45 ile geçmişim

Yabancı dil 8dende muaftım zaten geçerim diye aldım onu geçemedik

Gözün aydın sende bitirdinbakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.
Toplam dönemim 16 ama ben 5 dönem sınavlara girmedim. 4 dönem de örgünden var. Örgünden gelen 50 krediyle 7 dönemde bitti. İşin aslı böyle ama ben çok uzattım. Eskiden sınav yerleri çok uzak çıkıyordu gidemiyordum maalesef.immanuelkant yazdı:Gözün aydın sende bitirdinbakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.Darısı başımıza ... Kaç dönemde bitirdin toplam dostum ?
Benzer bir süreç yaşıyoruz . Bende yaklasik 4-5 yıldır sınavlara girmiyordum ve bu yıl şubat ayında kayıt oldum .bakansiz yazdı:Toplam dönemim 16 ama ben 5 dönem sınavlara girmedim. 4 dönem de örgünden var. Örgünden gelen 50 krediyle 7 dönemde bitti. İşin aslı böyle ama ben çok uzattım. Eskiden sınav yerleri çok uzak çıkıyordu gidemiyordum maalesef.immanuelkant yazdı:Gözün aydın sende bitirdinbakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.Darısı başımıza ... Kaç dönemde bitirdin toplam dostum ?
Sen sen ol sınavları kaçırma.