Bu nasıl zihniyet, bu nasıl sınav sistemi?
Bu nasıl zihniyet, bu nasıl sınav sistemi?
15 ders seçtim, hepsi seçmeli! Ama ders çalışamıyorum.
Peki neden? Çünkü kitapların içeriği değişti.
Test (çıkmış sorular) çözmek istedim ama çözemıyorum.
Peki neden? Çünkü kitapların içeriği değişti...
Halk eğitim merkezine gittim ama kitap alamadım.
Peki neden? Çünkü kitaplar kasım ayının ortasında gelecekmiş.
Bu nasıl bir sistem? Ben şimdi nasıl çıkmış soru çözeceğim? Kasımın ortasında kitap alıp, aralık basında sınav mı olacağım 15 dersten?
Internet de çıkmış sorular var ama ne işime yarayacak ki? Sonuç itibari ile hepsi eski. Birisi bişey desin valla sınır krizi geciricem..
Peki neden? Çünkü kitapların içeriği değişti.
Test (çıkmış sorular) çözmek istedim ama çözemıyorum.
Peki neden? Çünkü kitapların içeriği değişti...
Halk eğitim merkezine gittim ama kitap alamadım.
Peki neden? Çünkü kitaplar kasım ayının ortasında gelecekmiş.
Bu nasıl bir sistem? Ben şimdi nasıl çıkmış soru çözeceğim? Kasımın ortasında kitap alıp, aralık basında sınav mı olacağım 15 dersten?
Internet de çıkmış sorular var ama ne işime yarayacak ki? Sonuç itibari ile hepsi eski. Birisi bişey desin valla sınır krizi geciricem..

-
- Yardımcı Asistan
Re: Bu nasıl zihniyet, bu nasıl sınav sistemi?
Sabret, moralini duzeltecek seylerle ilgilen, gecmis sinav soru kitapciklarindan calis (http://aol.meb.gov.tr/www/sinav-arsivi/icerik/15). Tum sorular degismez, Birde secmeli derslerin sorulari degisecegi ne malum. Bu kadar takma ve su liseyi bitir. Aol illetinden kurtul. Illet diyorum cunku yeter. Cok oldular
147 yi aradım ve seçtiğim derslere baktirdim. 15 dersin 12 tanesi değişmiş..sorun_cozen yazdı:Sabret, moralini duzeltecek seylerle ilgilen, gecmis sinav soru kitapciklarindan calis (http://aol.meb.gov.tr/www/sinav-arsivi/icerik/15). Tum sorular degismez, Birde secmeli derslerin sorulari degisecegi ne malum. Bu kadar takma ve su liseyi bitir. Aol illetinden kurtul. Illet diyorum cunku yeter. Cok oldular

Özlem Değişmiş Derken 147 Nelerin Değiştini Söyledimi ?Özlem003 yazdı:147 yi aradım ve seçtiğim derslere baktirdim. 15 dersin 12 tanesi değişmiş..sorun_cozen yazdı:Sabret, moralini duzeltecek seylerle ilgilen, gecmis sinav soru kitapciklarindan calis (http://aol.meb.gov.tr/www/sinav-arsivi/icerik/15). Tum sorular degismez, Birde secmeli derslerin sorulari degisecegi ne malum. Bu kadar takma ve su liseyi bitir. Aol illetinden kurtul. Illet diyorum cunku yeter. Cok oldular
Müfredat Kısmınamı Değişti Diyor ?
Arkadaşlar benimde 13 ders seçtim ama müfredat tamamen mi değişti.Anlamadım ben şimdi ben çıkmış sorulara çalışsam sınavda yapamazmıyım kitaplar tamamen değişti mi
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Pazernus yazdı:Arkadaşlar benimde 13 ders seçtim ama müfredat tamamen mi değişti.Anlamadım ben şimdi ben çıkmış sorulara çalışsam sınavda yapamazmıyım kitaplar tamamen değişti mi

Hocam Açık Öğretim Geçen 2 ay Önce yanlış hatırlamıyorsam
bu kitapları toplamaya başladı müfredat tamamen değil sadece bu dersler üzerine değişimi başladı.
tabi bu açık liseye hemen yansıyıcakmı belli değil.
Nerdeyse hepsi değişmiş.Hayır ben şuan 2016 kitaplarından çalışsam çok sorun çıkarmı acaba yani tamamen değişmiş olamaz kitaplar 1-2 soru değişir anca herhalde.
O yüzden 2016 kitabından çalışsam sorun çıkar mı?
O yüzden 2016 kitabından çalışsam sorun çıkar mı?
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Seçmeli derslerden de baya değişen kitap var arkadaşım.Jezxy yazdı:Pazernus yazdı:Arkadaşlar benimde 13 ders seçtim ama müfredat tamamen mi değişti.Anlamadım ben şimdi ben çıkmış sorulara çalışsam sınavda yapamazmıyım kitaplar tamamen değişti mi
Hocam Açık Öğretim Geçen 2 ay Önce yanlış hatırlamıyorsam
bu kitapları toplamaya başladı müfredat tamamen değil sadece bu dersler üzerine değişimi başladı.
tabi bu açık liseye hemen yansıyıcakmı belli değil.

valla bende deliriyorum şuan saat 1 oldu uyku yok böyle saçmalıkmı olur bu nedir yaa kitap yok çalışacak bi yer yok. Müfredat değişince bütün sorular değişir...nasıl olacak şimdi
Maviler kadar özgürsün artık.

Kimseden net cevap alamıyorum kixamza_20 yazdı:valla bende deliriyorum şuan saat 1 oldu uyku yok böyle saçmalıkmı olur bu nedir yaa kitap yok çalışacak bi yer yok. Müfredat değişince bütün sorular değişir...nasıl olacak şimdi
Kitapların hepsi değişmedi diyorlar ama benim seçtiğim derslerin yarısından fazlası değişti. Çıkmış soru çözeyim diyorum olmuyor, sorular eski
Delirecem....

Ya arkadaşlar benim derslerinde neredeyse hepsi değişmiş,ne zaman açılacak bu site hem tüm sorular değişmez ki
Konfüçyüs
Konfüçyüs
-
- Acemi
ben bir kere bile çıkmış sorulara çalışmadım, 3 dönem okudum ve hepsinde de ortak derslerimi geçtim tarih hariç
internetten çalışabilirsin. açık lise resmi sitesine girip üst menüden sınava hazırlığı sonra ders kitaplarını tıklat. oradan dersini bulup çalış.

internetten çalışabilirsin. açık lise resmi sitesine girip üst menüden sınava hazırlığı sonra ders kitaplarını tıklat. oradan dersini bulup çalış.
Kitap içerikleri değişmiş arkadaşım. Aol sayfasına girip ders kitaplarına çalışsam ne olur kinepafter37 yazdı:ben bir kere bile çıkmış sorulara çalışmadım, 3 dönem okudum ve hepsinde de ortak derslerimi geçtim tarih hariç![]()
Icerik yeni değil

Bu kitaplara çalışalım mı? Ne dersiniz?
http://aok.meb.gov.tr/test/dk/
Faceden biri paylaşmış sayfa açıldı çalışın diye
Şimdi bu kitaplar yeni kitaplar mı?

-
- Yardımcı Asistan
Re: Bu kitaplara çalışalım mı? Ne dersiniz?
Evet bazilari yeni kitap. Matematik-1/2 Ingilizce-1/2 gibi..Özlem003 yazdı:http://aok.meb.gov.tr/test/dk/
Simdi o adresten kitaplarin pdf haliyle rahatlikla calisabilirsin.