Pdfler nasil çalışılır?
Pdfler nasil çalışılır?
Arkadaslar pdfler nasil calisilir? Milyon tane sayfa var? Cografya 3 4 biyo 3 4 edb 1 2 dil anlatim 1 2 aldim bilgisayardan hayatta calisamam. Kagidi elime almam lazım. Oturup yazsam ne kadar sürer? Nereleri yazmaliyim komple yazmali miyim? Ben çalışıyorum kalan 3 4 saatimi derse ayiriyorum bunlar beni hep yavaslatacak seyler 

- Gamlı Baykuş
- Acemi
Re: Pdfler nasil çalışılır?
Yazıcın var ise çıktı al, yok ise önemli kısımların altını çiz ve deftere geçir. Bu da güzel bir çalışma yoludur. Hiç birisini yapamazsan bilgidayardan çalışmaya başla. Biliyorum, çok zor gözleri aşırı yoruyor ama seçeneklerin bunlar 

Neyi bilmediğiniz hakkında hiçbir fikriniz yok.
Hocam çalışmasam kolay daGamlı Baykuş yazdı:Yazıcın var ise çıktı al, yok ise önemli kısımların altını çiz ve deftere geçir. Bu da güzel bir çalışma yoludur. Hiç birisini yapamazsan bilgidayardan çalışmaya başla. Biliyorum, çok zor gözleri aşırı yoruyor ama seçeneklerin bunlar

- Gamlı Baykuş
- Acemi
Yapacak bir şey yok. Bende aynı durumdaydım. İşten gelip ders çalışıyordum, sosyal hayatım sıfır seviyelerine inmişti. Ama bunlar yapman gereken geçici işler. Hayatın boyunca bunun faydasını göreceksin ve yapman gerek 2 seneni feda etmek. O kadar da kötü değilRozark yazdı:Hocam çalışmasam kolay daGamlı Baykuş yazdı:Yazıcın var ise çıktı al, yok ise önemli kısımların altını çiz ve deftere geçir. Bu da güzel bir çalışma yoludur. Hiç birisini yapamazsan bilgidayardan çalışmaya başla. Biliyorum, çok zor gözleri aşırı yoruyor ama seçeneklerin bunlarişten gel yazı yaz off

Yazıcı alıp hepsini çıkartsam nasıl olur peki?Gamlı Baykuş yazdı:Yapacak bir şey yok. Bende aynı durumdaydım. İşten gelip ders çalışıyordum, sosyal hayatım sıfır seviyelerine inmişti. Ama bunlar yapman gereken geçici işler. Hayatın boyunca bunun faydasını göreceksin ve yapman gerek 2 seneni feda etmek. O kadar da kötü değilRozark yazdı:Hocam çalışmasam kolay daGamlı Baykuş yazdı:Yazıcın var ise çıktı al, yok ise önemli kısımların altını çiz ve deftere geçir. Bu da güzel bir çalışma yoludur. Hiç birisini yapamazsan bilgidayardan çalışmaya başla. Biliyorum, çok zor gözleri aşırı yoruyor ama seçeneklerin bunlarişten gel yazı yaz off
Sık dişini, bitmez gibi görünüyor ama bitiyor.
- Gamlı Baykuş
- Acemi
Sanırım masraflı olur. Kendin için en iyisi seçmelisin.Rozark yazdı:Yazıcı alıp hepsini çıkartsam nasıl olur peki?Gamlı Baykuş yazdı:Yapacak bir şey yok. Bende aynı durumdaydım. İşten gelip ders çalışıyordum, sosyal hayatım sıfır seviyelerine inmişti. Ama bunlar yapman gereken geçici işler. Hayatın boyunca bunun faydasını göreceksin ve yapman gerek 2 seneni feda etmek. O kadar da kötü değilRozark yazdı:
Hocam çalışmasam kolay daişten gel yazı yaz off
Sık dişini, bitmez gibi görünüyor ama bitiyor.
-
- Doktor
Turk edebiyati 4-6-8
Din kültürü 8
Geriye kalan son 4 sözel dersim
Müfredat degisimi bu dersleri etkiledi mi arkadaslar?
Din kültürü 8
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
Hocam Sadeceimmanuelkant yazdı:Turk edebiyati 4-6-8
Din kültürü 8
TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI 4
Oldu Türk Edebiyatı
ONUN DIŞINDA Değişen Ders Yok.
-
- Doktor
Turk edebiyati 4 ‘ ü yeni bitirmistim.Jezxy yazdı:Hocam Sadeceimmanuelkant yazdı:Turk edebiyati 4-6-8
Din kültürü 8
TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI 4
Oldu Türk Edebiyatı
ONUN DIŞINDA Değişen Ders Yok.
Divan edebiyati - kutatgu bilig , divani lugati türk vb konular vardi. Heralde komple degismez degil mi ?
Gecenlerde yeni müfredat adi altinda ders kitap pdf si atmistin . Orda vardir degil mi?
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Hocam Yeni Kitapları İnceleme Fırsatım Olmadı Bir Bakayım Yarın Yanlış Yönlendirmeyim Sizi Kaldırıldı Veya Aynı Kaldı Diye