Merhaba
Toplam kredim= 116
Zorunlu ders= 0
Sectigim dersler
Psikoloji
Girisimcilik
Temel dini bilgiler
Hz.Muhammedin hayatı
İşletme
Dil ve anlatım gibi secmeli olan dersler. Kitap alacagim test cozmek icin. Cunku 3 sinavda mezun olmam lazim. Ne önerirsiniz? Zaman kisitli ve ben hala calisamadim.
Ders Çalışma Yöntemleri Hakkında...
Re: ACİLL! Yardım eder misiniz? Özellikle Jezxy abi yardım edebilir mi?
Direk test çözsem yeterli olacak diye düşünüyorum. Internetten secmeli derslerin son 3 yılda cikan sorularindan oluşan kitap buldum. Alayım mı?
başarılar diliyorum size.
Teşekkür ederim. Sizede başarılarsaim60313 yazdı:başarılar diliyorum size.

Re: ACİLL! Yardım eder misiniz?
Hoşgeldin Öncelikle
Zorunlu Dersin 0 OLMASI ÇOK GÜZEL.
Psikoloji Bir Ters Bir Ders
Onun Dışındaki Dersler Girişimcilik Temel Dini Bilgiler İşletme
Bu Derslerin Kitaplarını İnternetden İndirip Sadece 1 2 SAATİNİ Ayırıp Kitapları Yüzeysel Olarak Okuman Kafi.
Çoğu Sorular Mantığa Dayalı Olduğundan Cevapları Sorunun İçinde Çok Rahat Bulabilirsin.
Kitaplarıda Okuyunca Tam Tamına Pekiştirirsin.
Kitap Sayfaları Seni Korkutmasın Sadece Yüzeysel Okuman Gerekiyor O Saydığım Dersleri.
Dil ve Anlatım ile HZ.MUHAMMED'İN (S.A.V) Hayatı İse
Bu Dersler Tamamen Ezbere Dayalı Dersler.
Zorunlu Dersleri 0 İndirdiğinden Dil ve Anlatım Derslerinden Gelicek Soruları Tahmin Edebiliyorsundur.
Son 2 Yılın Çıkmış Sorularına Çözmeye Çalış Takıldığın Sorular Olursa İşte O Zaman Sadece O Sorunun Konusuna Kitapdan Bak veya Sitedeki Ders Notlarından.

Zorunlu Dersin 0 OLMASI ÇOK GÜZEL.
Psikoloji Bir Ters Bir Ders

Onun Dışındaki Dersler Girişimcilik Temel Dini Bilgiler İşletme
Bu Derslerin Kitaplarını İnternetden İndirip Sadece 1 2 SAATİNİ Ayırıp Kitapları Yüzeysel Olarak Okuman Kafi.
Çoğu Sorular Mantığa Dayalı Olduğundan Cevapları Sorunun İçinde Çok Rahat Bulabilirsin.
Kitaplarıda Okuyunca Tam Tamına Pekiştirirsin.
Kitap Sayfaları Seni Korkutmasın Sadece Yüzeysel Okuman Gerekiyor O Saydığım Dersleri.
Dil ve Anlatım ile HZ.MUHAMMED'İN (S.A.V) Hayatı İse
Bu Dersler Tamamen Ezbere Dayalı Dersler.
Zorunlu Dersleri 0 İndirdiğinden Dil ve Anlatım Derslerinden Gelicek Soruları Tahmin Edebiliyorsundur.
Son 2 Yılın Çıkmış Sorularına Çözmeye Çalış Takıldığın Sorular Olursa İşte O Zaman Sadece O Sorunun Konusuna Kitapdan Bak veya Sitedeki Ders Notlarından.