Saçmalık!
-
Saçmalık!
Bi bakarmısınız böyle saçmalık olamaz. Ortak ders olarak son T. Edebiyatı 8 kalmıştı geri kalanları seçmeli seçtim mecbur (Secmeli Cografya 1, Secmeli Biyoloji 1) gibi. Gittim halk egitime verdiler kitabı son sınavım olabilirdi o yüzden baya çalıştım ancak gel gir sınava sorularda kitaptan 1 soru dahi çıkmasın
Böyle iş olabilirmi ya seçmelilerin ayri kitabı mı var? Yanlış kitapmi verdiler bana?

Re: Saçmalık!
Sistemde seçtiğin ve onayladığın derslerin kitabı sistemde yazar numaraları ve doğru kitaplarını aldığını en az 3 kere kontrol ettikten sonra açık lise bürosundaki görevlilere teker teker göstermelisin seninle ilgilenmek zorundalar(mesela benim sistemde 4 numaralı gözüken kitap için 8 numaralı kitaba çalışmalıymışım görevliler söylemişti tabi 3-5 sefer sordukfurkann.akn yazdı:Bi bakarmısınız böyle saçmalık olamaz. Ortak ders olarak son T. Edebiyatı 8 kalmıştı geri kalanları seçmeli seçtim mecbur (Secmeli Cografya 1, Secmeli Biyoloji 1) gibi. Gittim halk egitime verdiler kitabı son sınavım olabilirdi o yüzden baya çalıştım ancak gel gir sınava sorularda kitaptan 1 soru dahi çıkmasınBöyle iş olabilirmi ya seçmelilerin ayri kitabı mı var? Yanlış kitapmi verdiler bana?

-
Orasını bilmiyorumda kitapları halk eğitimde çalısanlar verdi. Seçmeli cografya 1 için ''Cografya 1'', Seçmeli Biyoloji için ''Biyoloji 1'' kitabını verdiler. Kapıda sıra vardı sıra gelince kağıdı alıyorlar kitapları seçip veriyorlar yani yanlış kitapmı verdiler bana?
Dediklerimi yap en son aşamada oradaki görevlilere söyle senin sitemine girip doğrulasınlar o zaman hata olmaz sende dediğim gibi hata olmuş geçmiş olsun(bende 2 kitap senin gibi farklıydı ben iyice sordum görevlilere)furkann.akn yazdı:Orasını bilmiyorumda kitapları halk eğitimde çalısanlar verdi. Seçmeli cografya 1 için ''Cografya 1'', Seçmeli Biyoloji için ''Biyoloji 1'' kitabını verdiler. Kapıda sıra vardı sıra gelince kağıdı alıyorlar kitapları seçip veriyorlar yani yanlış kitapmı verdiler bana?
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Hocam seçmeli dersleri düzenlendi Seçmeli Coğrafya 1, için 5 ve yukarısı diye gidiyor artık .furkann.akn yazdı:Orasını bilmiyorumda kitapları halk eğitimde çalısanlar verdi. Seçmeli cografya 1 için ''Cografya 1'', Seçmeli Biyoloji için ''Biyoloji 1'' kitabını verdiler. Kapıda sıra vardı sıra gelince kağıdı alıyorlar kitapları seçip veriyorlar yani yanlış kitapmı verdiler bana?
http://aol.meb.gov.tr/www/secmeli-dersl ... icerik/114 Buradan bi bak anlarsın.
Dünya devleti ebedi değildir.Fani cihanda hiç kimse de ölümsüz değildir.
-
Bu bildiri 5 kasım'da açıklanmış ben kitapları daha önce aldım haberim yoktu halk eğitimde çalısanlarında haberi yoktur büyük ihtimal. Aol'e flan iletişim kursam ne yapabilirler?