Arkadaşlar sınav sonuçları çok uzun sürede açıklanmakta
Sınav sonuçlarının bir aciliyeti olmadığı için sonuçlarının uzun bir zaman diliminde açıklanmasını bekliyoruz oysa herkes girdiği sınavın sonucunu kısa bir sürede öğrenmek ister bununla ilgili birlikte hareket ederek bir talep oluşturabileceğimizi düşünüyorum 1 haftadada sonucu açıklanabilinecek sınavı 1 ay niye bekleyelim
Bu durum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum öngörülürse toplu bir talep kaydı oluşturabiliriz.
Sınav sonuçları açıklanma süresi
Re: Sınav sonuçları açıklanma süresi
Bende üniversiteye kayıt oldum mezun olmama az kredi kaldı 29 aralık tarihine kadar diplomamı götürmem lazım 1.dönem sınavına girdim sonuçlar erken açıklanır mı?
Forumda diploma vermesi gerekenler için bu sınavın erkene taşındığı söyleniyor (normalde ocağın ilk haftası oluyor sınavlar) 2 hafta içinde açıklanacakmış tabi ben söylentilerin yalancısıyım:)
Bu sınav ile mezun olma şansı olan öğrencilerin sınav sonuçlarına öncelik verilip mezun olanların sonuçları daha erken açıklanabilir.
Daha önce bu şekilde olmuştu.
Daha önce bu şekilde olmuştu.
Bu ayın sonunda üniversiteye gidipte diplomasını veremeyenler yani mezun olmasına az kredisi kalmış kişiler var o yüzden erken açıklanmasını bekliyoruz sınav sonuçlarının.
Sınav Ay başında oluyorsa genellikle 2-3 hafta sonra açıklanıyor sonuçlar. Aynı ay içinde açıklıyor yani genelde.