174 kredim var mezun olabilir miyim ?
-
174 kredim var mezun olabilir miyim ?
merhaba arkadaşlar kredim şu an 174 mevcut kredi 192 istiyor 192 yi tamamlayınca mezun mu oluyorum yoksa sınıf mı atlıyorum ?
https://i.hizliresim.com/5GJZ4R.png
https://i.hizliresim.com/5GJZ4R.png
Re: 174 kredim var mezun olabilir miyim ?
Hocam Kalan Zorunlu Derslerinizi 0 İNDİRİP 192 Tamamlayın Mezun Oluyorsunuz
Bizde Sınıf Kavramı Yok
Çok Az Birşey Kalmış Önümüzdeki Sınavda Zorunlu Derslerinizi Verebilirseniz Krediyi Bile Tamamlarsınız ve Artık Lise Defteri Kapanır gozkırkma:
Bizde Sınıf Kavramı Yok
Çok Az Birşey Kalmış Önümüzdeki Sınavda Zorunlu Derslerinizi Verebilirseniz Krediyi Bile Tamamlarsınız ve Artık Lise Defteri Kapanır gozkırkma:
-
- Doktor
Mezun olmak icin 2 şart varJezxy yazdı:Hocam Kalan Zorunlu Derslerinizi 0 İNDİRİP 192 Tamamlayın Mezun Oluyorsunuz
Bizde Sınıf Kavramı Yok
Çok Az Birşey Kalmış Önümüzdeki Sınavda Zorunlu Derslerinizi Verebilirseniz Krediyi Bile Tamamlarsınız ve Artık Lise Defteri Kapanır![]()
1- En az 8 dönem okumuş olmak . Bu aşama tamam . 11. Dönemsin.
2- Diger aşama ise jezxy ‘nin söyledigi gibi zorunlu derslerini sifirlamak.
7 zorunlu dersini tamamla mezunsun.
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
-
immanuelkant yazdı:Mezun olmak icin 2 şart varJezxy yazdı:Hocam Kalan Zorunlu Derslerinizi 0 İNDİRİP 192 Tamamlayın Mezun Oluyorsunuz
Bizde Sınıf Kavramı Yok
Çok Az Birşey Kalmış Önümüzdeki Sınavda Zorunlu Derslerinizi Verebilirseniz Krediyi Bile Tamamlarsınız ve Artık Lise Defteri Kapanır![]()
1- En az 8 dönem okumuş olmak . Bu aşama tamam . 11. Dönemsin.
2- Diger aşama ise jezxy ‘nin söyledigi gibi zorunlu derslerini sifirlamak.
7 zorunlu dersini tamamla mezunsun.
tahmini ne zaman mezun olabilirim acaba
Hocam SİZ BU DÖNEMİN SINAVINA GİRDİNİZ Mİ ? 9-10 ARALIKTA OLAN SINAVA
EĞER GİRDİ İSENİZ VE KALAN ZORUNLU DERSLERİNİZDEN SINAVA GİRMİŞ İSENİZ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA MEZUN OLURSUNUZ
Gelicek SINAV İSE Aşağı Yukarı Şubat Ayının Ortasında Yapılır
Siz BU SINAVDA KALAN ZORUNLU DERSLERİ VERİRSENİZ MART AYINDA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA MEZUN OLURSUNUZ.
EĞER GİRDİ İSENİZ VE KALAN ZORUNLU DERSLERİNİZDEN SINAVA GİRMİŞ İSENİZ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA MEZUN OLURSUNUZ
Siz BU SINAVDA KALAN ZORUNLU DERSLERİ VERİRSENİZ MART AYINDA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA MEZUN OLURSUNUZ.
-
Evet girdim aralıktaki sınavaJezxy yazdı:Hocam SİZ BU DÖNEMİN SINAVINA GİRDİNİZ Mİ ? 9-10 ARALIKTA OLAN SINAVA
Hocam Girdiğiniz Dersleri
AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > Sol Menüden ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER Altında > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > Ortada Açılan Kısımda
2017-1 Tıklayıp
Ekran Görüntüsünü Paylaşabilirseniz ORTAK ZORUNLU DERSLERİNİZ VARMIYMIŞ KONTROL EDEBİLİRİZ.
- Oturum soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.
AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > Sol Menüden ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER Altında > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > Ortada Açılan Kısımda
2017-1 Tıklayıp
Ekran Görüntüsünü Paylaşabilirseniz ORTAK ZORUNLU DERSLERİNİZ VARMIYMIŞ KONTROL EDEBİLİRİZ.
-
https://i.hizliresim.com/PO9yl7.pngJezxy yazdı:Hocam Girdiğiniz Dersleri
Cevap Anahtarlarına Bir Bakın Dersleri Geçebilmişmisiniz BELKİ SONUÇLAR AÇIKLANINCA BİLE MEZUN OLABİLİRSİNİZ.
2017-1 Tıklayıp
Evet bu ekran paylasimi

Hocam Şu Zorunlu Dersleriniz ORTAK OLANLAR
19 Kredi Tutuyor Eğer Bu Derslerinizden BU SINAVDA BAŞARILI OLURSANIZ.
SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ZAMAN MEZUNSUNUZ.
-
Evet insallah. Sonuclar ne zaman aciklanirJezxy yazdı:
Hocam Şu Zorunlu Dersleriniz ORTAK OLANLAR
19 Kredi Tutuyor Eğer Bu Derslerinizden BU SINAVDA BAŞARILI OLURSANIZ.
SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ZAMAN MEZUNSUNUZ.
Hocam BU CUMA Bekliyoruz Açıklanmasını
Ama Sınavadaki İşaretlemeleri Hatırlıyor İseniz
Kitapçık Da Cevap Anahtarları Mevcut Şimdiden Öğrenebilirsiniz
Ama Sınavadaki İşaretlemeleri Hatırlıyor İseniz
Kitapçık Da Cevap Anahtarları Mevcut Şimdiden Öğrenebilirsiniz

Meraba arkadaşlar ben formda cok eskiyim sadece okuyucuydum dayanamayıp yeni kayıt yaptırdım şuan 176 kredim var 9-10 aralık sınava girdim tahminime göre şuan mevzunum sınav sonuçlarının geç açıklanmasından bir tek ben de rahatsız değilim biliyorum ya arkadaş bir seçim oluyor milyonlarca insan oy kullanıyor sonuçlar 1 gecede açıklanıyor binlerce insan sınava giriyor sonuçlar haftalar alıyor bu stresle insanların üniversite sınavına hazırlanıyor gündelik işleri yolunda gitmiyor bilmiyorum bunun için ne yapmalıyız bir olsak da bi çözüm buluna bilirmi sizlerde benim gibi mi düşünüyorsunuz en azından mevzun olacak arkadaşlar bu streslerini hatırlamış olur bizden sonra okuyan arkadaşlar için bir çözüm bu arada forma nasıl konu yazılır bilmiyorum bu başlığın altına attım konu dışı
Hocam Sonuçların Yarın Açıklanmasını Bekliyoruz Lakin Garantisi Yok
Maalesef AOL KURUMLARINDA HER İŞ GEÇ VE YAVAŞ YAPILIYOR. Bu Yüzden Senesi Uzayan Öğrencilermi Dersin Neler Neler Var.
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Şuan İnsafındayız 11 Gün Oldu Sınav Biteli Bakalım Birde Yarın Bekleyelim Hocam.
Maalesef AOL KURUMLARINDA HER İŞ GEÇ VE YAVAŞ YAPILIYOR. Bu Yüzden Senesi Uzayan Öğrencilermi Dersin Neler Neler Var.
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Şuan İnsafındayız 11 Gün Oldu Sınav Biteli Bakalım Birde Yarın Bekleyelim Hocam.
Şimdi 147 arayıp sordum ne zaman açıklanacak sınav sonuçları diye milli eğitim bakanlığından resmi bi bilgi gelmediğini o yüzden size bilgi aktaramam dedi açık lise sitesini takip etmem gerektiğini söyledi