Üniversite kazananlar
- siyahiasker
- Asistan
Üniversite kazananlar
Selamlar. Üniversite kazananlar hangi bölümü nerde kazandığını açıklayabilir mi ? Nasıl bi tempoyla çalıştıklarını felan... Hem moral vermiş olunur hem de mezunlara ışık tutmuş olursunuz örneğin ben 

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
- Doktor
Re: Üniversite kazananlar
Güzel bir konu basligi . Bilgi paylastikca cogalir arkadaslar . Bizim gibi yeni mezunlar icin cok iyi olur .siyahiasker yazdı:Selamlar. Üniversite kazananlar hangi bölümü nerde kazandığını açıklayabilir mi ? Nasıl bi tempoyla çalıştıklarını felan... Hem moral vermiş olunur hem de mezunlara ışık tutmuş olursunuz örneğin ben

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
- siyahiasker
- Asistan
Yok mu üniversite kazanan birileri 

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
2.ci sınavda full çekersem o gün buraya seni etiketleyip yazarımsiyahiasker yazdı:Yok mu üniversite kazanan birileri

- siyahiasker
- Asistan
Umarım istediğin gibi olur dostum ^^ishakivv yazdı:2.ci sınavda full çekersem o gün buraya seni etiketleyip yazarımsiyahiasker yazdı:Yok mu üniversite kazanan birileri
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba ben üversite 2. sınıf matematik bölümü okuyorum. Örgün okuyorum Cumhuriyet üniversitrsinde. Açıkliseden 2015 mayıs mezunuyum. Ygs lys evde çalıştım. Tabi lys istediğim gibi değildi ama bölüme yerleştikten sonra bayağı sevdim derslerim iyi hocalarla aram iyi. İnşAllah ilerde yüksek lisans düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepiniz. İsteyin yapamayacağınız bişey yok. İstekli azimli ve hırslı olun hedef koyun ve o hedefe odaklanın çok çalışın çalışmadan olmuyor gerçekten. Herkese başarılar dilerim