internet üzerinden kayıt yenileme sorunu
internet üzerinden kayıt yenileme sorunu
perşembe günü internet üzerinden kayıt yenileme ücretini yatırdım fakat bilgilerimde işlem başarısız olmuştur yazıyor yani olmamış gözüküyor.Kontrol ettim para çekilmiş ona rağmen gittim atm ye tekrar denedim tahsilat işlemi yapılmıştır hatası verdi. halk eğitim merkezine gitmek şart mı? kitap almıyorum zaten onla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum sebebi nedir?
Re: internet üzerinden kayıt yenileme sorunu
Halk eğitime gitmen şart çünkü onlar onaylıyor.Öyle atmden parayı yatırıp sistem otomatik kaydını yenilemez.Halk eğitime git.asddsa123 yazdı: 21 Oca 2018, 13:45 perşembe günü internet üzerinden kayıt yenileme ücretini yatırdım fakat bilgilerimde işlem başarısız olmuştur yazıyor yani olmamış gözüküyor.Kontrol ettim para çekilmiş ona rağmen gittim atm ye tekrar denedim tahsilat işlemi yapılmıştır hatası verdi. halk eğitim merkezine gitmek şart mı? kitap almıyorum zaten onla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum sebebi nedir?
Daha önce böyle bir sorun yoktu,parayı yatırıyordum atm'ye anında sisteme işliyordu.İlk defa internet üzerinden yatırdım sisteme işlemedi ve yalnız ben değil çok kişide aynı sorun var.
-
- Çırak
6 Dönemdir hiç gitmedim sürekli otomatik yenileniyor yanlış biliyorsunuz.Mrronaldo yazdı: 21 Oca 2018, 19:39Halk eğitime gitmen şart çünkü onlar onaylıyor.Öyle atmden parayı yatırıp sistem otomatik kaydını yenilemez.Halk eğitime git.asddsa123 yazdı: 21 Oca 2018, 13:45 perşembe günü internet üzerinden kayıt yenileme ücretini yatırdım fakat bilgilerimde işlem başarısız olmuştur yazıyor yani olmamış gözüküyor.Kontrol ettim para çekilmiş ona rağmen gittim atm ye tekrar denedim tahsilat işlemi yapılmıştır hatası verdi. halk eğitim merkezine gitmek şart mı? kitap almıyorum zaten onla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum sebebi nedir?
147 yi arayıp 4 gündür sisteme işlenmediğini belirttim,bana sistem yoğunluğu olduğunu düzeltileceğini söyledi. 

Ben de biraz önce meb odemelerim sayfasından 2. Dönem sinav ücreti niye yatırdım yalnız sistem, de donuk yazıyor öğrenci bilgisinde, me sai bitiminde mi aktiflesirasddsa123 yazdı: 22 Oca 2018, 11:59 147 yi arayıp 4 gündür sisteme işlenmediğini belirttim,bana sistem yoğunluğu olduğunu düzeltileceğini söyledi.![]()
düzeltilecekte hocam ne zaman düzeltilecek. Salı günü kayıtlar son mağdur olmayalım sonra?asddsa123 yazdı: 22 Oca 2018, 11:59 147 yi arayıp 4 gündür sisteme işlenmediğini belirttim,bana sistem yoğunluğu olduğunu düzeltileceğini söyledi.![]()
Bugün saat 2'ye kadar düzelmezse halk eğitime gidiyorum bende. Düzelecek diye bekleyip işimi tehlikeye atamam. 2 sınav kaldı mezun olmama ABD'ye üni okumaya gidicem.
hocam gelişmelerden bizi de haberdar edinMertAts yazdı: 22 Oca 2018, 14:10 Bugün saat 2'ye kadar düzelmezse halk eğitime gidiyorum bende. Düzelecek diye bekleyip işimi tehlikeye atamam. 2 sınav kaldı mezun olmama ABD'ye üni okumaya gidicem.
Tamamdır. Şuan bir değişme yok mesela bana yavaş yavaş o yol görünüyor.
sonuc ne oldu hocam ?MertAts yazdı: 22 Oca 2018, 15:05Tamamdır. Şuan bir değişme yok mesela bana yavaş yavaş o yol görünüyor.
Dostlar gidip geldim şuan derslerimi de seçtim. Gittiğimde benim ile beraber 2-3 kişi daha gelip bu sorundan şikayetçi oldu. Hatta yanımdaki bir arkadaş 147'yi aramış yoğunluktan dolayı halk eğitim merkezine gitmesini tavsiye etmiş hattaki kişi. İmkanınız varsa gidip halk eğitim merkezinden kaydınızı yaptırın.
ya hocam cok uzak halkeğitim. Telefondan arasam hallederler mi acaba? Siz dekontla falan mı gittiniz yoksa öylece mi gittinizMertAts yazdı: 22 Oca 2018, 17:52 Dostlar gidip geldim şuan derslerimi de seçtim. Gittiğimde benim ile beraber 2-3 kişi daha gelip bu sorundan şikayetçi oldu. Hatta yanımdaki bir arkadaş 147'yi aramış yoğunluktan dolayı halk eğitim merkezine gitmesini tavsiye etmiş hattaki kişi. İmkanınız varsa gidip halk eğitim merkezinden kaydınızı yaptırın.
Aynı şekilde bende ayın 18'inde yatırdım ücreti fakat hala işlem yapılamadı yazıyor. Dün 147 aradığımda cok yoğunluk oldugunu en gec ayın 26'sına kadar aktif edeceklerini söyledi. Herhagi bir sorun olmaz kaydınızı yenilerler dedi inş sorun cıkmaz.
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
siz halkeğitime gidecek misiniz?Jacques yazdı: 22 Oca 2018, 18:02 Aynı şekilde bende ayın 18'inde yatırdım ücreti fakat hala işlem yapılamadı yazıyor. Dün 147 aradığımda cok yoğunluk oldugunu en gec ayın 26'sına kadar aktif edeceklerini söyledi. Herhagi bir sorun olmaz kaydınızı yenilerler dedi inş sorun cıkmaz.