2017 1 diplomaları
Re: 2017 1 diplomaları
Herhangibir bilgi yok diplomalar hakkında bende haber bekliyorum hem den fakat 147 ye baskı yaparsak diplomaları yollayabilirler.
-
- Doktor
1 hafta önce Halk egitimi aradıgımda şubat ın ortalarında gelebilecegini söylemişti... Bende haber bekliyorum...
Tyt kayıtlarına kadar yetişir umarım . Bir de çıktı belgesi ile falan ugrasmayız...
Tyt kayıtlarına kadar yetişir umarım . Bir de çıktı belgesi ile falan ugrasmayız...
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
Bugün yollamışlar. Pazartesi alırsınız büyük ihtimalle.
Her donem sonunda karne gibi belge veriliyormu yoksa bahsettiginiz mezuniyet diplomasi mi ??
Yuksek yuksek tepelere gunluk hedefler koymasinlar 

-
- Doktor
Mezuniyet diplomasijulide23 yazdı: 15 Şub 2018, 04:16 Her donem sonunda karne gibi belge veriliyormu yoksa bahsettiginiz mezuniyet diplomasi mi ??
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
HAYIRLISI BİZE İNŞALLAH DAHA VAR BENİMKİSİN 125 KREDİruukiiyee yazdı: 13 Şub 2018, 16:38 şu diplomalar ne zaman halk egitime gelicek bilgisi olan var mı ?

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
selam bir şey soracağım abiler
Ben temmuz da ki sınavla mezun olacağım inşalllah. genel deneme notlarımda epey yüksek yani istediğim üniversiteyi kazanırım ama sanırım bu diplomalar geç geliyormuş üniversiteye kayıt olurken zorluk olur mu yoksa elimde diploma olmasa da sistemde gözükür mü?
Ben temmuz da ki sınavla mezun olacağım inşalllah. genel deneme notlarımda epey yüksek yani istediğim üniversiteyi kazanırım ama sanırım bu diplomalar geç geliyormuş üniversiteye kayıt olurken zorluk olur mu yoksa elimde diploma olmasa da sistemde gözükür mü?
eger temmuzda mezun olursan üniversite sınavı 23 24 haziranda 31 temmuzda sınav sonuçları açıklanıyor agustosda tercih oluyo eylül de üniversite kayıt .ozamana kadar çoktan gelir diploman gelmezse halk egitimden bir belge alıyosun diploma yerine aralıgın sonuna kadar diploma götürmek zorundasın ama zaten aralıga kadar çoktan gelmiş olur diploman
-
- Doktor
- İletişim:
Merhaba ruukiiyeeruukiiyee yazdı: 13 Şub 2018, 16:38 şu diplomalar ne zaman halk egitime gelicek bilgisi olan var mı ?
Merak etmeyiniz Sınav sonuçları açıklandıktan max 2 ay sürüyor mahallende bulunan halk eğitim merkezine giderek detalı bilgiye erişebilirsin onlar seni aydınlatıcak bilgiyi en sağlam ve doğru bir şekilde verecektir.
Hoşçakal
Hatalar yalnış değildir;
Hatalar doğruların anahtarıdır.