Sınava gideceğim kimliğimde fotoğraf yok ne yapabilirim acil
-
- Çırak
Sınava gideceğim kimliğimde fotoğraf yok ne yapabilirim acil
Yeni öğrendim fotoğraf olması gerektiğini yaşım 16 kimliğimde foto yok 4 gün sonra sınav var nüfus müdürlüğü en erken 1 hafta sonrasına randevu veriyor yeni çipli kimlik için. ne yapabilirim
Re: Sınava gideceğim kimliğimde fotoğraf yok ne yapabilirim acil
Hocam sırf benim fotoğrafsız kimlik yüzünden sınavım iptal oldu geçen sene,sana tavsiyem bir şekilde fotoğraf çıkarttır.
Muhtarlık vs birisinden 1 günde çıkartabilirsin internette araştır işini sağlama al.
Muhtarlık vs birisinden 1 günde çıkartabilirsin internette araştır işini sağlama al.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Nüfus müdürlüğünden hemen çıkartabilirsin tabi randevusuzsan bikaç saat sürer
-
- Çırak
Hocam ciddi misiniz bende hala eski kimlik var çipli kimliğin çıkartılması en az 1 hafta sürüyor Hem sınav giriş belgesinde fotoğrafım var zaten illa kimlikte de olması şart mıPazernus yazdı: 27 Mar 2018, 19:41 Hocam sırf benim fotoğrafsız kimlik yüzünden sınavım iptal oldu geçen sene,sana tavsiyem bir şekilde fotoğraf çıkarttır.
-
- Çırak
Randevuyu en erken 1 hafta sonrasına veriyorlar ;( Kimlik te 2 hafta sonra eve geliyormuşyarenkv yazdı: 27 Mar 2018, 19:45 Nüfus müdürlüğünden hemen çıkartabilirsin tabi randevusuzsan bikaç saat sürer
Hocam akıllı ol.
Ben o zaman akılsızlık yaptım,senin gibi bekledim sınavım iptal oldu.
Benim gibi diğer arkadaşında fotoğrafı kimliksizdi,ama o eski kimliğe fotoğraf çekip 1 günde çıkartmış ve sonra sınavı kabul oldu.
Muhtarlık vs nüfus müdürlüğü,gidip sınavım var dersen işini 1 günde hallederler.
Ben o zaman akılsızlık yaptım,senin gibi bekledim sınavım iptal oldu.
Benim gibi diğer arkadaşında fotoğrafı kimliksizdi,ama o eski kimliğe fotoğraf çekip 1 günde çıkartmış ve sonra sınavı kabul oldu.
Muhtarlık vs nüfus müdürlüğü,gidip sınavım var dersen işini 1 günde hallederler.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Kimlik bi hafta sonra geliyo zaten geçici kart belgesi veriyolar onunla sınava giriyosun ordaki fotoğrafla yaniCiudad Juarez yazdı: 27 Mar 2018, 19:57Randevuyu en erken 1 hafta sonrasına veriyorlar ;( Kimlik te 2 hafta sonra eve geliyormuşyarenkv yazdı: 27 Mar 2018, 19:45 Nüfus müdürlüğünden hemen çıkartabilirsin tabi randevusuzsan bikaç saat sürer
- foundreform
- Doçent
Nüfus Müdürlüğü,geçici kimlik belgesi veriyor onunla sınava girebiliyorsun.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015