istanbul çekmeköyde maöl yüzyüze eğitim hangi okullarda veriliyor

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Selinsmn

istanbul çekmeköyde maöl yüzyüze eğitim hangi okullarda veriliyor

Mesaj gönderen Selinsmn » 31 Mar 2018, 21:01

Merhaba arkadaşlar,
Lise 2 terkim bu sene aöl ya da maöl kayıt yaptırıcam direkt lise 2 denginde başlicağım için kararsız kaldım maöl yüz yüze eğitimler ne kadar sürüyor benim için vakit kaybı olur mu? Yoksa düz devam edip daha kısa sürede mezun olabilir miyim?

Birde çekmeköy de maöl yüzyüze eğitim hangi okullarda veriliyor?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Jezxy
Onursal Üye

Re: istanbul çekmeköyde maöl yüzyüze eğitim hangi okullarda veriliyor

Mesaj gönderen Jezxy » 04 Nis 2018, 19:48

AOL Bir Dönemde 3 Sınav Oluyor Lakin 3.Dönem Sınavda 18 Yaş Kriteri Var.

Eğer 3 Sınavada Girebiliyorsanız BİR SINAVDA MAKSİMUM 35 KREDİ ALMA İMKANINIZ VAR

VE 35 PUAN x 3 Sınav Toplamda = 105 Kredi Toplama İmkanınız Oluyor ve 1,5 2 Senede Mezun Olma İhtimaliniz Oluyor

Ama Meslekide Sırf Meslek Dersleri İçin 2 Sene Beklemeniz Gerekiyor ve Kredinin Bir Kısmınıda Yine Açık Lise Sınavlarında Tamamlayacaksınız Bu

Olay Tamamen Size Bağlı Eğer Ben Sınavlara İyi Hazırlanırım Derseniz 2 Side 2 Yıldan Aşağı Bitmez.

Böyle Bir Sorunu Daha Var Cevabı Burada.

http://aolweb.aol.meb.gov.tr/yykurum_kontenjan.aspx

Noname

Re: istanbul çekmeköyde maöl yüzyüze eğitim hangi okullarda veriliyor

Mesaj gönderen Noname » 05 Nis 2018, 21:57

Selinsmn yazdı: 31 Mar 2018, 21:01 Merhaba arkadaşlar,
Lise 2 terkim bu sene aöl ya da maöl kayıt yaptırıcam direkt lise 2 denginde başlicağım için kararsız kaldım maöl yüz yüze eğitimler ne kadar sürüyor benim için vakit kaybı olur mu? Yoksa düz devam edip daha kısa sürede mezun olabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Bende meslek lisesi okuyorum mezuniyetime az kaldı.Eğer üniversite okuyacaksan düz lise oku meslekte çünkü yüz yüze eğitim için haftada belli günlerde 2 gün yada 3 kere okula gidiyorsun bide çalışıyorsan bazı iş yerleri sıkıntı yaratabilir.Düz lisede normal lise dersleri var maölde ise hem onlar hemde yüz yüze eğitim yani hangi dalı okumak istiyorsan o dersler filan olacak ve daha fazla kredi toplaman gerecek.Düz lise 192 ve üstü kredi 8 dönem şartı maölde okuduğun bölüme göre değişir puan türü ama genelde 200 üstü filan toplam kredi 0 zorunlu ders yüz yüze eğitim dersini tamamladı mı kısmı da evet olacak .

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön