Kitapçıkları almak hakkında

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Starboy
Acemi

Kitapçıkları almak hakkında

Mesaj gönderen Starboy » 02 Nis 2018, 13:05

Arkadaşlar Cumartesi ve Pazar günleri görevliler bize kitapçıkları Pazartesi günü alabilirsiniz dediler, bugün de Pazartesi geldi, fakat okulda öğrenciler olmuyor mu? kitapçıkları nasıl alacağız?

servetinanc
Doktor

Re: Kitapçıkları almak hakkında

Mesaj gönderen servetinanc » 02 Nis 2018, 14:48

evet arkadaslar kitapcik alan arkadas var mi? telafi dersin de buyuk ihtimalle ayni sorular sorulucak o yuzden kitapcigi alan arkadas varsa bize de yardimcj olsun

ErayUs
Acemi

Mesaj gönderen ErayUs » 02 Nis 2018, 15:05

servetinanc yazdı: 02 Nis 2018, 14:48 evet arkadaslar kitapcik alan arkadas var mi? telafi dersin de buyuk ihtimalle ayni sorular sorulucak o yuzden kitapcigi alan arkadas varsa bize de yardimcj olsun
Eğer aynı soruyu soracak olsalar o kitapçıkları vermezler diye düşünüyorum ya da kitapçıkları verirlerse soruları değiştirirler. Göz göre göre böyle bir hata daha yapacaklarını sanmıyorum.

Kullanıcı avatarı
Starboy
Acemi

Mesaj gönderen Starboy » 02 Nis 2018, 15:48

servetinanc yazdı: 02 Nis 2018, 14:48 evet arkadaslar kitapcik alan arkadas var mi? telafi dersin de buyuk ihtimalle ayni sorular sorulucak o yuzden kitapcigi alan arkadas varsa bize de yardimcj olsun
Hocam bugün gidip kitapçıkları aldım, yalnız gittiğime pişman oldum sayılır, gerçekten biraz fazla sorumsuzlar. Neden mi? sınav kitapçıkları nerede diye sordum, gösterdiler, bildiğin bütün kitapçıkları yerlere atmışlar öyle duruyordu, ciddi ciddi yarım saate yakın arayıp kitapçıkları buldum, kitapçıkları aldım neyse ki, benden başka alan da yoktu sadece bir hanımefendi daha geldi o kadar.

r@m@z@n
Yardımcı Uzman
İletişim:

Mesaj gönderen r@m@z@n » 02 Nis 2018, 18:22

bende kitapcıkları aldım bendede bir sürü kitap vardı şansın varmışki elimi atığım anda kendi kitabım geldi şaşırdım 1.3 orumu anında buldum 2. oturmu 5 dk falan aradım buldum

bu arada aynı sorular çıkacak ben şıkları ezberleyip gidecem zaten 2 dir kalıyorum bu seferde kalırsam muaf olacam ingilziceden o yüzden şıkları ezberleyip gidecem

aynı sorular çıkacak buna %100 eminim hatta işletme 2 sorusu 2017 3. dönem sorusu ile bire bir aynıydı acele soru hazırlayackları için ya son sınav ile yada sondan 1-2 önceki ile bire bir aynı sorular olcak

Kullanıcı avatarı
Starboy
Acemi

Mesaj gönderen Starboy » 02 Nis 2018, 18:45

r@m@z@n yazdı: 02 Nis 2018, 18:22 bende kitapcıkları aldım bendede bir sürü kitap vardı şansın varmışki elimi atığım anda kendi kitabım geldi şaşırdım 1.3 orumu anında buldum 2. oturmu 5 dk falan aradım buldum

bu arada aynı sorular çıkacak ben şıkları ezberleyip gidecem zaten 2 dir kalıyorum bu seferde kalırsam muaf olacam ingilziceden o yüzden şıkları ezberleyip gidecem

aynı sorular çıkacak buna %100 eminim hatta işletme 2 sorusu 2017 3. dönem sorusu ile bire bir aynıydı acele soru hazırlayackları için ya son sınav ile yada sondan 1-2 önceki ile bire bir aynı sorular olcak
Hocam emin misiniz aynı soruların çıkacağına? ben Biyoloji, Matematik, İngilizce, Kimya ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerine giremedim. İngilizce en iyi dersim onu her türlü geçerim, Türk Edebiyatını da hallederim de, Biyoloji - Matematik - Kimya üçlüsünde bayağı zorlanıyorum, aynı soruların çıkacağı kesinse bende cevapları ezberlemeyi düşünüyorum.

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 02 Nis 2018, 19:32

Herkesin kitapçıkları alacağını tahmin ederler ve gelirken sınava getirin demeyeceklerine göre takrar basılır bence. Böylelikle ha tekrar kitapçık basılmış ha tekrar soru hazırlanmış fark yok. O yüzden elinizdeki kitapçıkdaki sorulara fazla güvenilmez gibi geliyor bana. Belki kolay soru sorarlar diyerek fazla iyimser düşünmeyi tercih ederim :D

Kullanıcı avatarı
Starboy
Acemi

Mesaj gönderen Starboy » 02 Nis 2018, 19:40

_cid_ yazdı: 02 Nis 2018, 19:32 Herkesin kitapçıkları alacağını tahmin ederler ve gelirken sınava getirin demeyeceklerine göre takrar basılır bence. Böylelikle ha tekrar kitapçık basılmış ha tekrar soru hazırlanmış fark yok. O yüzden elinizdeki kitapçıkdaki sorulara fazla güvenilmez gibi geliyor bana. Belki kolay soru sorarlar diyerek fazla iyimser düşünmeyi tercih ederim :D
Hocam bence şöyle olacak, yeni kitapçık basacaklar herkesin giremediği derslerin olduğu, fakat yeni soru hazırlayamama ihtimalleri de var, ve o kadar fazla kişinin aldığını sanmıyorum bugün ben ve 1 kişi hariç hiç kimse kitapçık almaya gelmemişti.

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 02 Nis 2018, 19:45

Doğru, henüz ben de almadım. Soru hazırlamak sanmıyorum zor olsun. 21 Nisan, hadi bi 10 gün basım için zaman versek geri kalan zaman soru hazırlamak için yeterli bir süre. Şu da var tabi halen daha geçmişdeki aynı soru çıkıyor anlaşılan. İncecik kitaplardan daha ne kadar fazla ve farklı soru çıksın ki. O yüzden soru hazırlamam zor gelmez onlara. Yıllardır ertelemiştim bu işi, bir adım attım olaya bak :)

servetinanc
Doktor

Mesaj gönderen servetinanc » 02 Nis 2018, 20:04

bende buyuk ihtimalle ayni kitapciklar olacagini dusunuyorum, yani ayni sorular olucaktir buyuk ihtimalle. her ihtimale karsi sorulari ezberlemek en mantiklisi. ayni sorulari sormasalar bile 1-2 sinav once cikmis sorulari sorarlar.

sorun_cozen
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen sorun_cozen » 03 Nis 2018, 14:39

Belki gecmis donem sorularindan karma yapabilirler. Karmalar arasina da 2-3 yeni soru sikistirirlar. Bunu yapmak 1 haftayi almaz bile. En fazla 2 gun bence. 20 sorununda tipatip ayni cikma olasiligini dusunmeyin. Calismak icin 2 hafta daha sans verilmis gibi dusunun, adam gibi calisin. Okumayi dusunuyorsaniz, problemler, sorular universite sinavinda da lazim olacak yani kacis yok.

Noname

Mesaj gönderen Noname » 03 Nis 2018, 17:35

Arkadaşlar soruları ezberleyipte sınava geçmeye çalışmayın.Mebte hazır basılmış soru kitapçıkları mevcuttur merak etmeyin.Bunları siz düşünmeden önce onlar çoktan düşünmüştür :) .Ben hiç bi zaman almadım kitapçığı gerek yok .Nasıl olsa sınav sonucunu açıklıyolar.

“Sınavlar” sayfasına dön