1 zorunlu dersim kaldı üniversite sınavında nasıl olacak ?
1 zorunlu dersim kaldı üniversite sınavında nasıl olacak ?
1 tane zorunlu dersim kalmış bu sene üniversite sınavıma gireceğim. Mezun olmadan nasıl olucak bu iş üniversite sınavı ve tercihler falan yapabilcekmiyim ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Re: 1 zorunlu dersim kaldı üniversite sınavında nasıl olacak ?
Üniversite sınavına girebilirsin zaten 3.sınav olucak onda verirsin o dersini eğer gene veremezsen ek sınav olucak üniversite sınavını kazandıysan kayıtları aralıkda oluyor
-
- Doktor
zorunlu dersin eğer dil ve anlatım değilse zaten 2 sinav sonra muaf olursun.. ama yok önümüzde ki sinav geçerim diyorsan zaten temmuz da sinav var.. yani üniversitene falan engel degil hic bir şekil de.
Zorunlu dersin hangi ders ? eğer hiç sevmediğin derse ancak 3 defa sınava girip zorunluluk olayını ortada kaldırırsın dil ve anlatım dersi hariç onu muhakkak geçmekle yükümlü bütün öğrenciler.Tercihleri filan yaparsın ancak üniversiteleri istediği bi tarih vardı lise diplomalarını o zamana kadar yetiştirmek zorundayız yoksa gidemeyiz.gnscn yazdı: 01 May 2018, 06:57 1 tane zorunlu dersim kalmış bu sene üniversite sınavıma gireceğim. Mezun olmadan nasıl olucak bu iş üniversite sınavı ve tercihler falan yapabilcekmiyim ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Türk edebiyatı 8 . Dersi geçerim hiç çalışmadığım için bu sınavda sorun oldu. Teşekkür ederim
Türk edebiyatı 8 diğer türk edebiyat derslerine göre konusu daha uzun ve fazla o yüzden zorlanman normal bende iki kere sınava girdim 1 de 40 almıştım bu son sınavda 65 almışım ve mezun oldum darısı sana kardeşim.gnscn yazdı: 01 May 2018, 20:37 Türk edebiyatı 8 . Dersi geçerim hiç çalışmadığım için bu sınavda sorun oldu. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun sanada gözün aydın