Mezun mu oldum?
Mezun mu oldum?
Sınav sonuçlarının daha açıklandı mı bilmiyorum. İşlerim yüzünden takip edemiyorum fakat AOL mobil uygulamasından giriş yaptığımda seçmeli+ortak kredi=204 diyor. Toplam kredi kısmında 204 yazıyor
Re: Mezun mu oldum?
192 kredi,toplam dönemin 8 hiç ortak dersin yoksa mezun olmuşsundur
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Arkadaşlar ben 3 sınavla kredimi, zorunlu derslerimi tamamladım diyelim, 8 dönem şartı ne olacak?
Zorunlu dersim yok.Pazernus yazdı: 01 May 2018, 12:01 192 kredi,toplam dönemin 8 hiç ortak dersin yoksa mezun olmuşsundur
Ortak dersim yok yani. Seçmelilerden giriyordum sürekli. Şuan mobilden giriş yaptığımda aşağıdaki resim gibi gözÜküyor.
http://i.hizliresim.com/vj1qMr.png
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
Tebrik ederim, ya hiç 3 dönemde mezun olan yok mu? 138 kredim var, 2 sınavda da aynı başarıyı gösterirsem şartlarımı tamamlarsam eğer 8 dönem olmuyor. Peki ne olacak bilen yok mu kardeşler?Jacques yazdı: 01 May 2018, 15:01 174 kredim vardı zorunlu dersim yoktu Sanırım mezun oldum![]()
https://i.hizliresim.com/4aBX1A.jpg
-
- Doktor
dönemın 8 olmadan mezun olamiyorsun bildigim kadariyla. 192 kredi ve 8 dönem mezuniyet sartlari.
Teşekkür ederim cevabın için. Foruma ilk katıldığım zaman da sormuştum, durumumu anlatınca 1-1 buçuk dönemde mezun olursun denmişti. Örgün eğitimden 106 kredi ile açık liseye kayıt oldum ben.servetinanc yazdı: 01 May 2018, 15:06 dönemın 8 olmadan mezun olamiyorsun bildigim kadariyla. 192 kredi ve 8 dönem mezuniyet sartlari.
Pardon 1-1 buçuk sene de denmişti._cid_ yazdı: 01 May 2018, 15:09Teşekkür ederim cevabın için. Foruma ilk katıldığım zaman da sormuştum, durumumu anlatınca 1-1 buçuk dönemde mezun olursun denmişti. Örgün eğitimden 106 kredi ile açık liseye kayıt oldum ben.servetinanc yazdı: 01 May 2018, 15:06 dönemın 8 olmadan mezun olamiyorsun bildigim kadariyla. 192 kredi ve 8 dönem mezuniyet sartlari.
%100 mezun oldun eğer şartları getirdiysen evet.Resmi sitede sisteme girmemişler ancak program meb'in programı olduğu için resmi bi program 3 şahıs bi programı değil.Bende dahil olmak üzere bi çok arkadaş bu sınavda mezun olduk üniversite sınavında başarılar.ElleBones yazdı: 01 May 2018, 07:37 Sınav sonuçlarının daha açıklandı mı bilmiyorum. İşlerim yüzünden takip edemiyorum fakat AOL mobil uygulamasından giriş yaptığımda seçmeli+ortak kredi=204 diyor. Toplam kredi kısmında 204 yazıyor