31 Mart - 01 Nisan 2018
21 Nisan 2018
SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI ... !!!
>>> Öğrenci Girişi <<<
Mezun Olan Tüm Arkadaşları Tebrik Ederim ...
Geçen Dönem Oldum Müdür
Eminmisiniz ? Elimdeki Bir Öğrencinin Notlarının Bazıları Girilmiş Diğerleri Kalmış Hatta Bu Sitedeki Arkadaşın Notları Tamamen Girilip Mezuniyet İncelemesine Alınmış Belki Notlar Yüklenmesi Hala Devam Ediyordur.
Hocam O SENE BENİM SINAVA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİDE DAHİL ETMİŞLERDİ. SONUÇ AÇIKLANDIĞI GÜN MEZUNİYET İNCELEMESİ EKRANI GELDİ SONRAKİ GÜN MEZUN OLARAK GÖZÜKTÜM.Mrronaldo yazdı: 02 May 2018, 23:22 TebriklerBende mezuniyet incelemesindeyim.Kaç aydan sonra mezun olarak gözüktün ? .
Şuan ben bilgisayardan giriş yaptığım zaman .Öğrenci mezuniyet incelemesinde olduğundan dolayı sisteme giriş yetkisi yoktur diyor.Ancak mobilden açık lisenin programından baktığım zaman hem kredilerim hemde sınav sonuçlarım gözükmekte.Kaç puan almış filan sınav sonucum gözüküyor.Demek ki hemen herkese yüklememişler sınav sonucu.
Dönem derslerimi göreceğim kısıma ulaşamıyorum bile. Şu an arayüzdeki bazı seçenekler yok webte. Menüde kredi bilgilerim bile yok. Android'de dönem derslerime ve kredi bilgilerime bakabiliyorum. Kredilerim eklenmiş ama 8. dönem derslerimin hiçbiri görünmüyor.Jezxy yazdı: 02 May 2018, 23:23Eminmisiniz ? Elimdeki Bir Öğrencinin Notlarının Bazıları Girilmiş Diğerleri Kalmış Hatta Bu Sitedeki Arkadaşın Notları Tamamen Girilip Mezuniyet İncelemesine Alınmış Belki Notlar Yüklenmesi Hala Devam Ediyordur.
Çevrende kimse akıllı telefon kullanmıyor mu ? rica edip programı indir ve bak derim.3 dakikalık işlem.cüneyt karataş yazdı: 03 May 2018, 00:38 bende de bişey yok evde ki bilgisayarda bakıyorum bişey gözükmüyor... cepten gözükür mü bilmiyorum... benim tel akıllı değil...