kayıt yenileyen var mı?
-
- Doktor
kayıt yenileyen var mı?
Arkadaslar biliyorsunuz bugün kayıt yenileme başladı. aramiz da kayit yenileyen var mi? yani atm’lerde kayit yenileme butonu açilmiş midir acaba
Re: kayıt yenileyen var mı?
Sistemde problem yoksa açıktır.servetinanc yazdı: 07 May 2018, 16:26 Arkadaslar biliyorsunuz bugün kayıt yenileme başladı. aramiz da kayit yenileyen var mi? yani atm’lerde kayit yenileme butonu açilmiş midir acaba
Meb ödemeleri sitesinde 3. dönem kayıt yenileme seçeneği görünüyor dostum. Muhtemelen atmlerde de görünüyordur.
Evet var, ödememi yaptım ben.
-
- Doktor
tesekkurler arkadaslar. bende hayirlisiyla yarin kayit yenileyeyim o halde.
-
- Doktor
hocam bende kayit yeniledim, ama genel bilgileri tikladigimda hala 11/01/2018 tarihli kayit tarihim gorunuyor. henuz orada bugun yatirdigim paranin tatihi yazmiyor, sizde de öyle mi acaba?
Bakmam lazım, biraz acelem vardı inceleyemedim açıkçası. Bakınca yazarım buraya.servetinanc yazdı: 08 May 2018, 20:20
hocam bende kayit yeniledim, ama genel bilgileri tikladigimda hala 11/01/2018 tarihli kayit tarihim gorunuyor. henuz orada bugun yatirdigim paranin tatihi yazmiyor, sizde de öyle mi acaba?
Dekontta yatırdığım gün yani dünün tarihi var, zaten de öyle olması gerek. Onun dışında dekontta başka tarih yok bende.
Taksit taksit yazdım ama yatırdığın para hemen sisteme girmedi büyük ihtimalle, belki benim de öyledir. Yarın tekrar bakmakta fayda var.
-
- Doktor
_cid_ yazdı: 08 May 2018, 21:52 Taksit taksit yazdım ama yatırdığın para hemen sisteme girmedi büyük ihtimalle, belki benim de öyledir. Yarın tekrar bakmakta fayda var.
evet dekont bende de var, ama aöl sitesine girdigim de orafa yatirdigim gunun tarihi yok. ve sinav ucreti yazan kisma tikladim orada yatirdigim gunun tarihi var ama ödeme yapilmadi yaziyor :/
Baktım bende de aynı, bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İşlemler gerçekleştikçe düzelir. Şuan sadece ödeme yaptık, kayıtlarımız zamanla işleme geçer bence. Taaa 2009'da ki ehliyet sınavım için bile kayıt yapılmadı yazıyorservetinanc yazdı: 08 May 2018, 23:06_cid_ yazdı: 08 May 2018, 21:52 Taksit taksit yazdım ama yatırdığın para hemen sisteme girmedi büyük ihtimalle, belki benim de öyledir. Yarın tekrar bakmakta fayda var.
evet dekont bende de var, ama aöl sitesine girdigim de orafa yatirdigim gunun tarihi yok. ve sinav ucreti yazan kisma tikladim orada yatirdigim gunun tarihi var ama ödeme yapilmadi yaziyor :/

ATM ile uğraşmak istemeyen varsa ödemelerinizi Meb Ödeme Sayfası bölümünden kredi kartı ile ödeyebilirsiniz...
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Ders seçme ne zaman açılır acabaa ?
Dünya devleti ebedi değildir.Fani cihanda hiç kimse de ölümsüz değildir.
Aol'ün iş takviminden bu soruların cevaplarını alabilirsin. Ders seçme tarihi 10-23 Mayıs. Kayıt yenileme 7-20 Mayıs. Sınav giriş yerinin yayınlanması 3 Temmuz. Ve sınav 7-8 Temmuz, sınav sonuçlarının açıklanması 31 Temmuz.
Senin yatırdığın atmde problem olabilir.Halk eğitimde okuyorsan dekontu kabul etmezse banka ile görüşüp parayı iste ve tekrar yatır derim.servetinanc yazdı: 08 May 2018, 20:20