3. döneme girmek zorundamıyım
3. döneme girmek zorundamıyım
ben bu yıl 12. sınıfın ikinci döneminde açık liseye geçtim zaten kredim 209 sadece zorunlu dersleri seçtim ve hepsinden derslerimi geçtim kredim 224
3.dönem e kayıt olmak zorundamıyım yoksa direkt mezunmu sayılıyorum bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. 3 gün önce 18 e girdim.
3.dönem e kayıt olmak zorundamıyım yoksa direkt mezunmu sayılıyorum bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. 3 gün önce 18 e girdim.
Re: 3. döneme girmek zorundamıyım
Dediğin gibiyse durum zaten mezun oldun demektir
Şimdiden sonra istesen de giremezsin.
Şimdiden sonra istesen de giremezsin.
Mezuniyet incelemesinde olman lazım.Aölde 1 kerede olsa sınava girmen dönemin 8 ayrıcada 192 ve üzeri kredi şartlar.
-
- Yardımcı Asistan
Mezun olmussun. 3. Doneme girmek zorunda degilsin. giremezsin de zaten.
Okumaya devam etmeyi dusunuyorsan, egitim hayatinda basarilar dilerim.

2010 veya daha önce filan mı kayıt yaptırdın veya ankarada mı oturuyorsun ? mezuniyet incelemesine takılmamışsın galiba. Merak ettimLoggi yazdı: 09 May 2018, 04:55 https://i.hizliresim.com/NZz8YL.png
mezuniyetle ilgili böyle bir sayfa var

Mronaldo sende alan yok -2 yazıyor bende alan yok yazıyor nasıl oluyor o iş alan yok 2 kaldırılmamışmıydı acaba
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
Ben mesleki açık lise okuyordum mezun oldum.blk10 yazdı: 11 May 2018, 13:37 Mronaldo sende alan yok -2 yazıyor bende alan yok yazıyor nasıl oluyor o iş alan yok 2 kaldırılmamışmıydı acaba