Mezun olmak için tüm şartlar tamam ama hala incelemeye alınmadım. Aynı durumda olan varmı acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat ben 3. Dönem sınavına kayıt yaptırmadım 2. sınavla bitirmiştim zorunlu dersleri beni de kapsıyor mu o durum acaba? 147 ile görüştüm mezun olmanız gerekiyordu şimdiye kadar dedi. Başvuru kaydı oluşturdu yine ama sonuç yok.TombikBey yazdı: 29 Tem 2018, 21:19 Daha resmi olarak sonuçlar 31 Temmuz tarihinde açıklanacak Alperen. Bende senin gibi mezun oldum son sınav ile. Ama önce resmi sonuclar salı günü açıklanacak, daha sonra "mezun" ibaresi görülecek.
Tebrik ederim
Bugün 147'deki başvurum sonuçlandı ve artık mezunumJezxy yazdı: 31 Tem 2018, 19:04 Hocam Tercih vs üniversite kayıt tüm işlemlerinizi halledebilirsiniz Lakin
31 Aralık Tüm Üniversiteler İçin Lise Diploması SON TESLİM TARİHİ OLUYOR.
Bu Tarihe Kadar Mezun Gözükmeniz Gerekiyor.
Hocam İsterseniz Bu Hafta Bitene Kadar Bekleyin Durum Aynı Olursa
Halkeğitime Tekrar Gidip Ankaradaki Açık Lise Merkezine Dilekçe Yollayın
Bu Dilekçede Öğrenci Numaranızı Dahil Etmeyi Unutmayın İşlemlerinizi EN HIZLANDIRABİLECEĞİNİZ TEK YOL BU KALDI.
Vay Hadi Geçmiş Olsun Hocam O Zaman Artık Darısı Üniversitenin BaşınaAlperen45 yazdı: 01 Ağu 2018, 21:04 Bugün 147'deki başvurum sonuçlandı ve artık mezunumYardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.