1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Müfredat & YKS

Gönderilme zamanı: 09 Ağu 2018, 14:19
gönderen yarenkv
Müfredatta değişiklik olduğu için 9. Sınıfta görmediğim konular var ve ilerki dönemlerin matematiğinde de o konular yok kendi kendime mi çalışmam gerekiyor bi de mesela bi sene sonra falan yks ye giricem ama o sene girdiğim dönemde ki kişilerin müfredatıyla benimki aynı değil yani onlar 9 da farklı gördü ben farklı gördüm hangisine göre çıkıcak yks sınavında??

Re: Yardım eder misinizzz?

Gönderilme zamanı: 09 Ağu 2018, 16:11
gönderen Jezxy
yarenkv yazdı: 09 Ağu 2018, 14:19 Müfredatta değişiklik olduğu için 9. Sınıfta görmediğim konular var ve ilerki dönemlerin matematiğinde de o konular yok kendi kendime mi çalışmam gerekiyor bi de mesela bi sene sonra falan yks ye giricem ama o sene girdiğim dönemde ki kişilerin müfredatıyla benimki aynı değil yani onlar 9 da farklı gördü ben farklı gördüm hangisine göre çıkıcak yks sınavında??
Muhteşem Bir Soru :)

Şimcik

LİSE 1 VE LİSE 2 NİN MATEMATİĞİ (9. VE 10. SINIF) = TEMEL MATEMATİK OLUYOR.

LİSE 3 VE LİSE 4 NÜN MATEMATİĞİ (11. VE 12. SINIF) = İLERİ MATEMATİK OLUYOR.

İLERKİ DÖNEMLERDE TEKRAR EN BAŞA DÖNME OLAYI YOK ÇÜNKÜ TEMEL ÇOK İYİ OLMASI LAZIMKİ İLERİ SEVİYEDEKİ MATEMATİĞİ YAPMANIZ GEREKİYOR.

9 VE 10 SINIFDAN TYT İLK SINAVDA ÇIKAN SORULAR VE KONULARI KENDİ BİLDİGİNİZ MÜFREDATLA BİR KARŞILAŞTIRIN

MATEMATİK VE GEOMETRİ MEVCUT ÜNİTELER ÇOK LAKİN HER ÜNİTEDEN SORU GELİCEK DİYE BİR KAİDE YOK

Resim
Resim