1. Dönem sınavı ve kayıt yenileme?
1. Dönem sınavı ve kayıt yenileme?
Kayıt yenilemeyi ne zaman başlatırlar tahminen? Bi de ek sınav normal sınav sonrası yapılmıyo muydu 1. dönem sınavı aralık gibi mi olcak yani bu sene olcak dimi?
Re: 1. Dönem sınavı ve kayıt yenileme?
Bu hafta içerisinde başlatırlar hocam ve bu sene ek sınav Ekim'de ilk sınavdan önce yani.
Ek sınav tarihini gördüm zaten normal 1. Dönem sınavını soruyorumquarrox1 yazdı: 12 Eyl 2018, 14:19 Bu hafta içerisinde başlatırlar hocam ve bu sene ek sınav Ekim'de ilk sınavdan önce yani.
Ek sınav normal sınavdan sonra yapılmıyormuydu diye sormuşsun, arkadaş da ona cevap vermiş işte. İş takvimine baktın mı? Bakmadıysan söylim daha ortada iş takvimi yok! Mantıklı olarak önce ek sınavın yapılması gerekti zaten. Aralık ayında dönem sınavı olur gözüyle bakılıyor ama bunu şu an kimse bilemez, dediğim gibi iş takvimi henüz yayınlanmadı.
Kayıt Yenileme "Açık Öğretim Lisesi Haftalık Ders Çizelgesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili Talim Terbiye Kurulu Onayı alındıktan sonra başlayacaktır.
BU Bahsedilen Talim ve Terbiye Kurulu NE ZAMAN ONAYLAR İSE YENİ KAYITLAR DERS SEÇİM İŞLEMİ YAPABİLİCEK VE KAYIT YENİLEMELER AÇILICAK.
Sınav Tarihi ŞUAN İÇİN BUDUR RESMİ OLARAK
Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı 08-09 Aralık 2018
BU Bahsedilen Talim ve Terbiye Kurulu NE ZAMAN ONAYLAR İSE YENİ KAYITLAR DERS SEÇİM İŞLEMİ YAPABİLİCEK VE KAYIT YENİLEMELER AÇILICAK.
-
- Doktor
ben bugün halk egitime ek sinav basvurusu icin gittim, sinav basvurumu yaptim. 2019’un ilk sinavi icin de 19 eylul de kayit yenileyebilirsin dediler, yani ilk kayit yaptiranlarla ayni sekil de sende kayit yenileyebilirsin dediler.
Jezxy yazdı: 12 Eyl 2018, 16:51 Kayıt Yenileme "Açık Öğretim Lisesi Haftalık Ders Çizelgesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili Talim Terbiye Kurulu Onayı alındıktan sonra başlayacaktır.
JEZXY SEN NEREDEN BİLİYORSUN RESMİ 1 DÖNEM SINAVININ 8_9 ARALIK 2018 DE OLDUĞUNU
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
AŞAĞI YUKARI 6 7 AY ÖNCE MEB ANASAYFASINDA "Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü" Tarafından
MEB 2018 Yılı Sınav Uygulama Takvimi Yayınlandı ... Bağlantı
Tabiki Sınav Tarihlerinin Değişimi MEB Elinde Olan Bir Olay Olduğundan Şuan İçin Resmi Tarih
Açık Öğretim Ortaokulu,
Açık Öğretim Lisesi,
Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi
ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi
2018-2019 AÖO-AÖL-AÖIHL-MAÖL / 1.DÖNEM 08 - 09 ARALIK 2018 Gözükmektedir.
MEB 2018 Yılı Sınav Uygulama Takvimi Yayınlandı ... Bağlantı
Tabiki Sınav Tarihlerinin Değişimi MEB Elinde Olan Bir Olay Olduğundan Şuan İçin Resmi Tarih
Açık Öğretim Ortaokulu,
Açık Öğretim Lisesi,
Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi
ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi
2018-2019 AÖO-AÖL-AÖIHL-MAÖL / 1.DÖNEM 08 - 09 ARALIK 2018 Gözükmektedir.
Vallahi harika bir insansın iyiki varsın
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
Avik ogretimden aralikta mezun oluyorum diplomami ne zaman alabilirim birde bu alinti nasil yapiliyor yahu bi yapamadim gittiJezxy yazdı: 12 Eyl 2018, 16:51 Kayıt Yenileme "Açık Öğretim Lisesi Haftalık Ders Çizelgesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili Talim Terbiye Kurulu Onayı alındıktan sonra başlayacaktır.
ARALIKTA MEZUN OLURSAN OCAK SONU ŞUBATIN İLK HAFTASINDA DİPLOMANIZ BASILMIŞ OLUR.Gnl yazdı: 13 Eyl 2018, 21:19 Avik ogretimden aralikta mezun oluyorum diplomami ne zaman alabilirim birde bu alinti nasil yapiliyor yahu bi yapamadim gitti![]()
MESAJ ATARKEN GÖNDER BUTONUN ALTINDA " BBCode kullanma" OLAYI TİKİ SENDE İŞARETLİ ONU KALDIRIRSAN MESAJ GÖNDERDİĞİNCE ALINTI OLAYINI ÇÖZEBİLİRSİN

Şüküür ya tesekkur ederimJezxy yazdı: 13 Eyl 2018, 21:56ARALIKTA MEZUN OLURSAN OCAK SONU ŞUBATIN İLK HAFTASINDA DİPLOMANIZ BASILMIŞ OLUR.Gnl yazdı: 13 Eyl 2018, 21:19 Avik ogretimden aralikta mezun oluyorum diplomami ne zaman alabilirim birde bu alinti nasil yapiliyor yahu bi yapamadim gitti![]()
MESAJ ATARKEN GÖNDER BUTONUN ALTINDA " BBCode kullanma" OLAYI TİKİ SENDE İŞARETLİ ONU KALDIRIRSAN MESAJ GÖNDERDİĞİNCE ALINTI OLAYINI ÇÖZEBİLİRSİN![]()
şey birde bu kurslar ne kursu veriyor okudumda anlamadim zaten arada halk egitimden kurs aliyorumda buda baska birseymi?Jezxy yazdı: 13 Eyl 2018, 21:56ARALIKTA MEZUN OLURSAN OCAK SONU ŞUBATIN İLK HAFTASINDA DİPLOMANIZ BASILMIŞ OLUR.Gnl yazdı: 13 Eyl 2018, 21:19 Avik ogretimden aralikta mezun oluyorum diplomami ne zaman alabilirim birde bu alinti nasil yapiliyor yahu bi yapamadim gitti![]()
MESAJ ATARKEN GÖNDER BUTONUN ALTINDA " BBCode kullanma" OLAYI TİKİ SENDE İŞARETLİ ONU KALDIRIRSAN MESAJ GÖNDERDİĞİNCE ALINTI OLAYINI ÇÖZEBİLİRSİN![]()
RİCA EDERİM DE HANGİ KURS ACABA ? 

Destekleme ve yetistirme kursu