Ek Sınava kimler katılabilir ve kimler için?
Ek Sınava kimler katılabilir ve kimler için?
benim toplam 12 dönemim var ve normalde 3 kere olmuyor muyduk bu ek sınava bende katılabilir miyim kimler için?
Re: Ek Sınava kimler katılabilir ve kimler için?
Benim bildigim katilabilirsin 8+ donem ler icin gecerli ama yine en iyi cevabi yoneticiler vs verirler.beacrt yazdı: 16 Eyl 2018, 19:43 benim toplam 12 dönemim var ve normalde 3 kere olmuyor muyduk bu ek sınava bende katılabilir miyim kimler için?
.
peki bu sene niye böyle bir şey var geçen seneler yoktu en fazla 3 kere oluyorduk
Bildihim kadariyla geven senede vaarmisbeacrt yazdı: 16 Eyl 2018, 19:48
peki bu sene niye böyle bir şey var geçen seneler yoktu en fazla 3 kere oluyorduk
Amaci da uniye kayit yaptirmak icin diplomayi erken alsinlar diye yoksa kayit basarisiz olur.
.
kardeş geçen senede vardı ondan önceki senelerde vardı hatta 3 kere üst üste ek sınav yapıldığını bile gördüm. ek sınav 3.dönemin sonunda kredisi az kalmış öğrenciler için yapılan bir sınavdır ondan önceki seneler kredi şartı istenirdi geçtiğimiz seneden beri 8 dönem üstü olan tüm öğrenciler girebiliyor ve sende girebilirsin kayıtların kapanmasına 2 gün kaldı acele etsen iyi olur

Aralıktaki 1. dönemde Alan yok 2'ye geçiliyor diye kesin bilgi varmı arkadaşlar? Soranlar oluyor.
Ee ben zaten alan yok 2 yim ?_cid_ yazdı: 16 Eyl 2018, 22:04 Aralıktaki 1. dönemde Alan yok 2'ye geçiliyor diye kesin bilgi varmı arkadaşlar? Soranlar oluyor.
.
Ben de öyle başladım ama daha eski dönemler Alan yok olarak devam ediyor. Alan yok 2'ye geçiş bir sene mi iki senedir mi ne erteleniyormuş diye biliyorum o yüzden Aralıkta galiba Alan yok 2'ye geçilecekmiş. Kesin bir bilgi yok sanki bu konu ile ilgili. Moderatör müdürüm bilgi verse iyi olur çünkü soran çok. Sen ve ben farkında olmadan 8 mi 10 mu artık neyse ders eklenerek bu işin içindeymişiz

Ya atarim kendimi_cid_ yazdı: 16 Eyl 2018, 22:25Ben de öyle başladım ama daha eski dönemler Alan yok olarak devam ediyor. Alan yok 2'ye geçiş bir sene mi iki senedir mi ne erteleniyormuş diye biliyorum o yüzden Aralıkta galiba Alan yok 2'ye geçilecekmiş. Kesin bir bilgi yok sanki bu konu ile ilgili. Moderatör müdürüm bilgi verse iyi olur çünkü soran çok. Sen ve ben farkında olmadan 8 mi 10 mu artık neyse ders eklenerek bu işin içindeymişizBize iyi oldu ama işte ...
Ben gecen yil eylulde gectim aciga ozamanda alanyok-2
Simdi kagida baktim ilk kayit yaptirdigim kagittada alan yok 2 yaziyor kafam katisti yahu
.
Demek ki bu iş daha önceki yılda olanlarla ilgili. Ben daha iki dönemdir Aol'deyim, ek sınavla birlikte üçünü sınavım olacak. Sen geçen yıldan beri Alan yok 2 ile başladıysan mezvu daha eski o zaman.
Olabilir aman bende bi sikinti cikmasin yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Kaldi 6 zorunlu ders ve 23 kredi. 7.donemim_cid_ yazdı: 16 Eyl 2018, 22:32 Demek ki bu iş daha önceki yılda olanlarla ilgili. Ben daha iki dönemdir Aol'deyim, ek sınavla birlikte üçünü sınavım olacak. Sen geçen yıldan beri Alan yok 2 ile başladıysan mezvu daha eski o zaman.
.
Alan yok 2 ise sıkıntı çıkmaz artık. Kolaylıkla atlat inşallah. Ben de bu ek sınav ile mezun olurum onun stresi bastı bana da 

Hakkinda dilerim hayirlisi ve iyisi olur_cid_ yazdı: 16 Eyl 2018, 22:47 Alan yok 2 ise sıkıntı çıkmaz artık. Kolaylıkla atlat inşallah. Ben de bu ek sınav ile mezun olurum onun stresi bastı bana da![]()
Benide 7 donem oldugu icin almadilar.
.
Amin sağol, Allah hepimize yardımcı olsun. Evet 8 dönem şartı var malesef, herşeyde hayır aramak lazım.