AOL Zorunlu Ders Saçmalığı!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
senator
Acemi

AOL Zorunlu Ders Saçmalığı!

Mesaj gönderen senator » 20 Eyl 2018, 18:26

Bu ne lahana turşusu arkadaşlar böyle saçmalık görmedim. Zorunlu ders sayım SIFIR 18 kredim kalmış ve ek sınava katılmışım.Ders seçme işleminide bitirmişim.Herşey bitmiş bugün zorunlu ders sayısı 2 olmuş.Ek sınavdan 192 krediyi geçsemde bu zorunlu ders yüzünden mecburen 2019 sınavlarına girmeye resmen zorlanmış olacağım.Maden zorunlu ders çıkartıyorsun bunu ek sınav ders seçmeden önce çıkartki insanı zor duruma sokma.Böyle durumda olan arkadaşlar varmı?

BU ARADA KAYIT YENİLEMELER BAŞLAMIŞ.

Resim

hadibeqw
Çırak

Re: AOL Zorunlu Ders Saçmalığı!

Mesaj gönderen hadibeqw » 20 Eyl 2018, 18:30

aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?

Kullanıcı avatarı
sizofren
Doktor

Mesaj gönderen sizofren » 20 Eyl 2018, 18:32

senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:26 Bu ne lahana turşusu arkadaşlar böyle saçmalık görmedim. Zorunlu ders sayım SIFIR 18 kredim kalmış ve ek sınava katılmışım.Ders seçme işleminide bitirmişim.Herşey bitmiş bugün zorunlu ders sayısı 2 olmuş.Ek sınavdan 192 krediyi geçsemde bu zorunlu ders yüzünden mecburen 2019 sınavlarına girmeye resmen zorlanmış olacağım.Maden zorunlu ders çıkartıyorsun bunu ek sınav ders seçmeden önce çıkartki insanı zor duruma sokma.Böyle durumda olan arkadaşlar varmı?

Resim
Hocam bende sizin ile aynı durumdayım, Ek sınav da bütün seçmeli dersleri seçtim ve 2 zorunlu dersim kalmıştı onları da muaf yapar mezun olurum düşüncesindeydim, şu an 2 zorunlu derse ek 2 zorunlu ders daha eklenmiş...
Aralık da ki sınav da onları veremezsem eğer üni hayalim çöp olacak umarım düzgün bir derstir..
(Şu an dersleri göremiyorum)
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

Resim
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''

senator
Acemi

Mesaj gönderen senator » 20 Eyl 2018, 18:34

hadibeqw yazdı: 20 Eyl 2018, 18:30 aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?
Maalesef sol kısımdaki bölümde dersbilgileri (genel) bölümü kapalı olduğundan dolayı hangi dersler olduğunu göremiyorum.

ragnarjax
Çırak

Mesaj gönderen ragnarjax » 20 Eyl 2018, 18:35

Ayni durum bende de var. Hangi dersin zorunlu olduğu da gözükmüyor. Ek sinav ders seçimi oncesi çıksaydı bu saçmalık secerdik ancak simdi eklenmesi cok saçma. Sistemsel bir hatadır umarım yoksa çok kisi mağdur olacak

Resim

hadibeqw
Çırak

Mesaj gönderen hadibeqw » 20 Eyl 2018, 18:36

sizofren yazdı: 20 Eyl 2018, 18:32
senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:26 Bu ne lahana turşusu arkadaşlar böyle saçmalık görmedim. Zorunlu ders sayım SIFIR 18 kredim kalmış ve ek sınava katılmışım.Ders seçme işleminide bitirmişim.Herşey bitmiş bugün zorunlu ders sayısı 2 olmuş.Ek sınavdan 192 krediyi geçsemde bu zorunlu ders yüzünden mecburen 2019 sınavlarına girmeye resmen zorlanmış olacağım.Maden zorunlu ders çıkartıyorsun bunu ek sınav ders seçmeden önce çıkartki insanı zor duruma sokma.Böyle durumda olan arkadaşlar varmı?

Resim
Hocam bende sizin ile aynı durumdayım, Ek sınav da bütün seçmeli dersleri seçtim ve 2 zorunlu dersim kalmıştı onları da muaf yapar mezun olurum düşüncesindeydim, şu an 2 zorunlu derse ek 2 zorunlu ders daha eklenmiş...
Aralık da ki sınav da onları veremezsem eğer üni hayalim çöp olacak umarım düzgün bir derstir..
(Şu an dersleri göremiyorum)
Genel bir hata olsa gerek.Herkese aynı sayıda eklendiğine göre.Ek sınavla mezun olayım halk eğitimin önünden geçersem 2 olsun bu nedir ya.1 senedir açıklisedeyim.4 yıllık örgün okusam daha az sorunla karşılaşırdım.

senator
Acemi

Mesaj gönderen senator » 20 Eyl 2018, 18:39

Yarın ola hayrola aol ye yarın gidip konuşacağım bu saçmalığı.

Kullanıcı avatarı
sizofren
Doktor

Mesaj gönderen sizofren » 20 Eyl 2018, 18:40

senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:39 Yarın ola hayrola aol ye yarın gidip konuşacağım bu saçmalığı.
Hocam olumsuz konuşmak istemem ama ortada genel bir durum var sizin konuşmanız ile dilekçe vermenizi isteyecekler oda aöl genel merkeze gidip sonuçlanması biraz zaman alır ve kesin nasıl sonuçlanır oda bir muamma kalır.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

Resim
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 20 Eyl 2018, 18:40

Ek sınav için seçtiğiniz dersler dışında ders gözükmüyor. Hani diyorsunuz ya başarılı başarısız derler yazıyor diye. O başarısız başlığı altındakiler ek sınav için seçtiğiniz dersler, henüz sınava girilmediği için o kısımda gözüküyor. Ama şu da var önceki sınavlardan da başarısız olduğunuz ders de gözüküyor, ayırt edebilirsiniz. Mesela benim bir dersim ilk sınavımda kaldığım ders o kısımda gözüküyor ama ben o dersi ikinci sınavımda verdim ama yine de gözüküyor.

hadibeqw
Çırak

Mesaj gönderen hadibeqw » 20 Eyl 2018, 18:42

senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:39 Yarın ola hayrola aol ye yarın gidip konuşacağım bu saçmalığı.
İlginç olan taraf zorunlu ders sayısı 0'dı.Yani eklemek için ya muaf olan dersleri eklediler.Ya da yeni ders uydurdular.Hangi derslerin eklendiği bilsek ona göre yorum yapacağımda.Geometri tarzı yeni ders mi eklediler acaba ?

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 20 Eyl 2018, 18:42

Senatör ek sınav için ders seçerken zorunlu dersin yoktuysa acilen Aol'ü aramalısın, işin rast gitsin.

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 20 Eyl 2018, 18:43

444 0 632 bu numara 24 saat açık değil mi? Hemen ara bi bakalım ne diyecekler.

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 20 Eyl 2018, 18:45

hadibeqw yazdı: 20 Eyl 2018, 18:30 aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?
Zorunlu dersler ek sınav için ders seçerken belli yani yazıyordu. Seninde mi ders seçtikten sonra zorunlu dersin oldu?

hadibeqw
Çırak

Mesaj gönderen hadibeqw » 20 Eyl 2018, 18:47

_cid_ yazdı: 20 Eyl 2018, 18:45
Zorunlu dersler ek sınav için ders seçerken belli yani yazıyordu. Seninde mi ders seçtikten sonra zorunlu dersin oldu?
Zorunlu ders sayısı ders seçerken 0'dı.Dersleri seçtim.Sınava hazırlanıyordum.Senatörün mesajı görünce giriş yaptım ve 2tane zorunlu ders yazıyor.Hangi dersler olduğu yazmıyor fakat.Muaf dersleri koyamayacaklarına göre kafalarına göre yeni ders uydurdular

_cid_
Doktor

Mesaj gönderen _cid_ » 20 Eyl 2018, 18:54

Arayın hemen Aol'ü hangi ders söylesinler ve niye böyle oldu söylesinler. 444 0 632 açıktır belki bu hatları

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön