Merhabalar, ben geçen sene açık liseye ilk defa kayıt yaptırmıştım fakat sınava gittiğimde kimliğimde fotoğrafım olmadığı için girememiştim. Sonra bir daha kayıt olmadım takipte edemedim tarihleri. Şimdi öğrendiğim kadarıyla ilk kayıt yenilemeyi kaçırmışım. Sorum ise kaydımı ne zaman yenileyebilirim? Bu açık lise sistemi başından beri kafamı karıştırıyor

Hani şimdi bu 2018-2019 1. dönem kayıt yenileme tarihi olarak verilen süre geçti, ben bunu kaçırdığım için 2019-2020 1. dönem kayıt yenileme tarihini mi beklemem gerekiyor yoksa önümüzdeki aylarda verilecek 2. dönem kayıt yenileme tarihi süresi içerisinde gidip kaydımı yenileyebilir miyim? Sisteme giriş yaptığımda durumum silik gözüküyor. Cevap vermenizi kolaylaştırması açısından bilgileri şöyle bırakıvereyim,
4 yıllık / alan yok-2
aöl'de okuduğu dönem: 1 (alınan dersler kısmına baktığımda 2017-1 seçeneği çıkıyor ve derslerin yanında sınava girmedi yazıyor..doğal olarak

)
toplam dönem: 4
toplam kredi: 83
geçen sene kayıt yaptırmadan önce 10. sınıfın ikinci dönemini bitirmeden okuldan ayrılmıştım. Biraz bilgisizim bu konularda ama cevaplarınızla aydınlanmayı bekliyorum.