Ne Zaman'a mezun olurum?

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

emrico

Ne Zaman'a mezun olurum?

Mesaj gönderen emrico » 07 Eki 2008, 22:06

Merhabalar,
Son 4 ayımı size özetlesem fena olmaz diye düşündüm :)

Ben son öss sınavına girdim.. Ve puan olarak iyi bişey yakalayamadım; Sonucunda da yerleştirmeler sonucsuz kaldı.
bütün yaz boyunca düşünmeme rağmen askere gitmeyi kafaya koymuşken, eylül ortasında bu düşüncemden vazgectim..
İyi ya maceram da burda başlıyor.. Askerliği tecil ettirmek için gerekli olan diploma bende yok.. okula gidip ortalama yukseltmeleri tam soracak iken okuldan atıldığımı öğrendim.. (3 yıllık öğretimde lise2'den 4, lise3'den 2 zayıfım var..ve fen bölümüyüm..) ort.yukseltme hakkım bittiği için tasdiknamemle birlikte acıkliseye kaydımı yaptırdım.. 1 aydır araştırıyorum ve artık askerliğe razı olmak zorundayım... Çünkü tecil yaptıramıyormuşum..

Ama ben bu zayıflara göre ne zamana mezun olucağımı bilmiyorum.. ve acıklise hakkında cok şeyde bilmiyorum..galiba askerde girerim bazı sınavlara..zaten askerede yuksek bi ihtimalle subatta giderim.. zaten üniversite hayali bitti gibi bişey oldu. ama bi umut..artık oralarda girerim ama ne kadar sürer bu acıklise?

Roman gibi bişey yazdım ama.. Kusura bakmayın artık :)

ultra
Doktor

Re: Ne Zaman'a mezun olurum?

Mesaj gönderen ultra » 08 Eki 2008, 10:20

Eğer askerlik başvurusu yapmadıysan askere gitmen uzun sürer epey bi vaktin olur...

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön