Ders seçimi?
Ders seçimi?
Kaydım onaylandığı halde ders seçimi yapamıyorum öyle bi menü gözükmüyo sitede yapabilen var mı veya daha açılmadı mı ne zaman açılır 9 unda açılması gerekiyodu
Re: Ders seçimi?
Pazartesi açılır tahminen,senin kaydın nasıl onaylandı benimkisi daha onaylanmadı 1 gün geçti de
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
yılın ilk ayında yapılan kayıt yenilemeler otomatik yenilenmez halk eğitim merkezine gidip 5 tl yatırıp aktif ettirmeniz gerekir, ondan sonraki yıl sonuna kadar olan kayıt yenilemeler 30 tl ödedikten sonra otomatik yenilenir,
Hocam ben sizden daha iyi biliyorum merak etmeyin.
her kayıt yenilemede 30 tl yatırırım.Ve sonrasında belirtilen hesaba 5 tl yatırırım.
toplam 35 tl yatırdım 1 gündür aktif değil.
Her neyse son 2 sınavım kaldı inşallah kurtulacağım bu sistemden.
her kayıt yenilemede 30 tl yatırırım.Ve sonrasında belirtilen hesaba 5 tl yatırırım.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Kayıt Yenileme sekmesi açılmış ancak bende hala kayıt yapılmadı yazıyor ödemeler sekmesinde gördüğüm kadarıyla ...9 ocak sabahın köründe internetten yatırmıştım hala bekliyorum rezalet bıktık artık vllahi.Sizde son durum nedir ?Pazernus yazdı: 11 Oca 2019, 14:18 Hocam ben sizden daha iyi biliyorum merak etmeyin.