Kredileri tamamladıktan sonra ne zaman mezun görünüyoruz?
Kredileri tamamladıktan sonra ne zaman mezun görünüyoruz?
Merhaba arkadaşlar son sınavla mezun dolum diye tahmin ediyorum merak etttiğim sitemde ne zaman Lise diplomamız olur yani resmi yerlere mesela Askeriyeye başvuru için Lise diploması istiyor E-devlette sizce ne zaman mezun görünürüz? iploma 2-3 ay sonra çıkıyor diye duydum o tarihte mi yoksa öncesinde e-devlette görünüyor mu mezun arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Re: Kredileri tamamladıktan sonra ne zaman mezun görünüyoruz?
Sınavın açıklandığı tarihte mezuniyet şartlarını yerine getirenlerin öğrencilik durumu mezun olarak değişir. Diplomalar 2 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilir. Ankara AÖL müdürlüğüne şahsen giderek işlemleri hızlandırabilirsiniz.Kai yazdı: 23 Tem 2019, 13:06 Merhaba arkadaşlar son sınavla mezun dolum diye tahmin ediyorum merak etttiğim sitemde ne zaman Lise diplomamız olur yani resmi yerlere mesela Askeriyeye başvuru için Lise diploması istiyor E-devlette sizce ne zaman mezun görünürüz? iploma 2-3 ay sonra çıkıyor diye duydum o tarihte mi yoksa öncesinde e-devlette görünüyor mu mezun arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Evet şu anda Mezun olarak görünüyorum AÖL'de fakat E-devlet üzerinden Aöl Lise Mezuniyet doğrulama ve sorgulama kısmında "Mezuniyet bulunamamıştır yazıyor yani diploma basıldığında mı orası otomatik doğrular çünkü başvurulan yerlerde Dip.NNo: istiyor ki Dip. No yok malum elimde olmadığı için sanırım o süreyi beklemem gerekiyor?Cors yazdı: 23 Tem 2019, 22:42Sınavın açıklandığı tarihte mezuniyet şartlarını yerine getirenlerin öğrencilik durumu mezun olarak değişir. Diplomalar 2 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilir. Ankara AÖL müdürlüğüne şahsen giderek işlemleri hızlandırabilirsiniz.Kai yazdı: 23 Tem 2019, 13:06 Merhaba arkadaşlar son sınavla mezun dolum diye tahmin ediyorum merak etttiğim sitemde ne zaman Lise diplomamız olur yani resmi yerlere mesela Askeriyeye başvuru için Lise diploması istiyor E-devlette sizce ne zaman mezun görünürüz? iploma 2-3 ay sonra çıkıyor diye duydum o tarihte mi yoksa öncesinde e-devlette görünüyor mu mezun arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Diploma nosu alana kadar beklemeniz gerekir.