Zorunlu Dersler Tam Olarak Ne Oluyor?
Zorunlu Dersler Tam Olarak Ne Oluyor?
Arkadaşlarıma sordugumda herkes başka bir şey diyor. Bu kalan zorunlu ders, girmek zorunda oldugum ders mi? Yoksa başarmak zorunda oldugum ders mi? Yani o derslere girip 45 ten yukarı almasam bile o sayı azalıcak mı?
Re: Zorunlu Dersler Tam Olarak Ne Oluyor?
Aölde zorunlu derslerden 2 şekilde kurtulursunFallB12 yazdı: 08 Eyl 2020, 17:43 Arkadaşlarıma sordugumda herkes başka bir şey diyor. Bu kalan zorunlu ders, girmek zorunda oldugum ders mi? Yoksa başarmak zorunda oldugum ders mi? Yani o derslere girip 45 ten yukarı almasam bile o sayı azalıcak mı?
1.si dersin sınavını başarılı bir şekilde tamamlamak
2.si 3 kere sınava girip başarısız olmak
3 kere girip başarısız olduğunuzda muaf sayılıyorsunuz

.
Güzel cevabınız için teşekkür ederim. Matematikten hiç anlamam, çalışsam dahi anlamam o yüzden 3 kere muaf olayını anlatarak yüregime su serptiginizi söyleyebilirim.Gnl yazdı: 08 Eyl 2020, 19:01Aölde zorunlu derslerden 2 şekilde kurtulursunFallB12 yazdı: 08 Eyl 2020, 17:43 Arkadaşlarıma sordugumda herkes başka bir şey diyor. Bu kalan zorunlu ders, girmek zorunda oldugum ders mi? Yoksa başarmak zorunda oldugum ders mi? Yani o derslere girip 45 ten yukarı almasam bile o sayı azalıcak mı?
3 kere girip başarısız olduğunuzda muaf sayılıyorsunuz![]()
Ne demekFallB12 yazdı: 08 Eyl 2020, 19:04Güzel cevabınız için teşekkür ederim. Matematikten hiç anlamam, çalışsam dahi anlamam o yüzden 3 kere muaf olayını anlatarak yüregime su serptiginizi söyleyebilirim.Gnl yazdı: 08 Eyl 2020, 19:01Aölde zorunlu derslerden 2 şekilde kurtulursunFallB12 yazdı: 08 Eyl 2020, 17:43 Arkadaşlarıma sordugumda herkes başka bir şey diyor. Bu kalan zorunlu ders, girmek zorunda oldugum ders mi? Yoksa başarmak zorunda oldugum ders mi? Yani o derslere girip 45 ten yukarı almasam bile o sayı azalıcak mı?
3 kere girip başarısız olduğunuzda muaf sayılıyorsunuz![]()

Bi' sayısalcı notu

.
Ben bu zorunlu ders yüzünden kafayı yiyeceğim benim şimdi zorunlu dersim kaç tane üstte 9 yazıyor aşağıda mezuniyet şartlarında 0 yazıyor ?
https://hizliresim.com/77OnX5
Bilen birisi yardımcı olabilir mi.
üstte : Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 9
aşağıda : Zorunlu Ders Sayısı : 0
Mezuniyet şartları onlar yani zorunlu dersin 0 olmalı anlamına geliyor 9 zorunlu dersin kalmışFB-DeViL yazdı: 15 Eki 2020, 01:31 Ben bu zorunlu ders yüzünden kafayı yiyeceğim benim şimdi zorunlu dersim kaç tane üstte 9 yazıyor aşağıda mezuniyet şartlarında 0 yazıyor ?
.