İngiLizCe :):):)
İngiLizCe :):):)
Adamin biri bir gun Ingiltere'ye gezmege gitmek istemis. Tabii Ingilizce bilmediginden arkadasina sormus :
-Yav ben Ingiltere'ye gidince onlarla nasil anlasacagim? , demis. Arkadasida :
-Bak konustugun her cumlenin sonuna 'ing' koy. Onlar senin ne demek istedigini anlarlar, demis. Ve adam Ingiltere'ye gitmis ve solugu bir cafede almis. Arkadasinin taktigini uygulamaya baslamis ve garsonu cagirmis :
-Sen bana bir cay getirebiling? demis ve garson saskin saskin cay getirmeye gitmis. Garson cayi hemen getirmis. Adam demiski :
-Bak, ben ne guzel Ingilizce konusuyoring degiling? demis. Garson lafi yapistirmis :
-Ben Türk olmaying , sen nah icerdin çaying!
-Yav ben Ingiltere'ye gidince onlarla nasil anlasacagim? , demis. Arkadasida :
-Bak konustugun her cumlenin sonuna 'ing' koy. Onlar senin ne demek istedigini anlarlar, demis. Ve adam Ingiltere'ye gitmis ve solugu bir cafede almis. Arkadasinin taktigini uygulamaya baslamis ve garsonu cagirmis :
-Sen bana bir cay getirebiling? demis ve garson saskin saskin cay getirmeye gitmis. Garson cayi hemen getirmis. Adam demiski :
-Bak, ben ne guzel Ingilizce konusuyoring degiling? demis. Garson lafi yapistirmis :
-Ben Türk olmaying , sen nah icerdin çaying!
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
Re: İngiLizCe :):):)
çok komik
eline sağlık gamzeli

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
iLgiLendiğin için Ben Tşkr eDeRim

SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
Sevdiğim fıkralardan biri,güzel fıkra tşekkürler.
iLqilendiğiniz iÇin Ben Tşkr Ederim
- byn_serseri
- Çırak
gerçekten qomiq yani eline sağlık gamzeLi
...olmadığım biri için sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim...
Rica edeRim byn_serseri
çok guzelmiş yawwww lafı nasıl koymuş ama 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
-
- Acemi
Komikti

Bak Da İbret Al Yere DÜŞen YapraĞa,o Da Senİn Gİbİ YÜksekten Bakardi TopraĞa