FOBİLERİM:) YüksekTen Çok Korkuyorum Bikeresinde AtakuLeye ÇıkmışTık ArkiLerLe Aşşa Bakamadım BayıLcakTım AzKaLsın:x

hadi varsa sölemiosambayan_esinti yazdı:olsa şaşardım
sarı saclı bayanlar derkenMELEİM yazdı:ODA GÜZELDİ MERVE HOBİM GİTAR CALMAK,OTAMATİKMAN MÜZIK DINLEMEK, ARKİLERLE TAKILMAK VEEEEE GEZMEK O YUZDEN BURDA GEZCEK YER KALMADI![]()
![]()
FOBİM İSE,ESSEK SAKASI , VE SARI SACLI BAYANLAR AMA İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ BAZILARINA ACAYIP YAKISIYO
hobilerimin başında gelir topuklu ayakkabılar (cnm ses çıkarmayanıda var bu ayakkabıların kullanmadığın için bilmiyosun sanırım) kadını kadın gibi gösterdiğini düşünüyorum erkeksi giyinmekten hoşlanmıyorum elbisler,ayakkabılar,kırmızı ojelerim, kendime bakmak,geliştirmek,kitap okumak,odamı temizlemek ve eşyaların sürekli yerini değiştirmek ,sinema keyfi ve yemek yapmak, yüzüme maske yapmak ,bide saçlarımın bakımı benim için büyük bir zevkk aklıma gelmeyen çok şey varberen yazdı:HOBİLERİM:) gezmek müzik dinlemek genelde hep yabancı sonra eglenmek kitap okumak falan filan(çok klasik oldu ama idare edin yaws)
FOBİLERİM:) YüksekTen Çok Korkuyorum Bikeresinde AtakuLeye ÇıkmışTık ArkiLerLe Aşşa Bakamadım BayıLcakTım AzKaLsın:x![]()
sonra topuklu ayakkabıLara uyuz oLuyorum çünkü çıkardıkları ses resmen beynime çivi çakıyor
öle işte öyleyim böyleyim şöyleyim
:)
çakma sarışınları kast ediyosun sanırım kadının yüzü kara saç simsiyah Allahım bide civciv sarı boyatmaları yok mu? nasıl yakıştırıyolar kendine acabaaMELEİM yazdı:ODA GÜZELDİ MERVE HOBİM GİTAR CALMAK,OTAMATİKMAN MÜZIK DINLEMEK, ARKİLERLE TAKILMAK VEEEEE GEZMEK O YUZDEN BURDA GEZCEK YER KALMADI![]()
![]()
FOBİM İSE,ESSEK SAKASI , VE SARI SACLI BAYANLAR AMA İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ BAZILARINA ACAYIP YAKISIYO
evett ama kız olmaya gerek yok göz kirliliği yapıyolar sen fark etmiyo musun?My Maraz yazdı:kızın halinden kız anlar
bana göre sarısıdada iyi siyahda kırmızısıdadeerrryyaaa yazdı:evett ama kız olmaya gerek yok göz kirliliği yapıyolar sen fark etmiyo musun?My Maraz yazdı:kızın halinden kız anlar