lütfen yardımm
lütfen yardımm
ben geçen sınavda dil ve anlatım 3 kitabından sınava girdim ve geçtim bölüm genel kültürdü şimdi sosyal bilimlere geçtim yalnız bölüm degiştirdikten sonra tekrar zorunlu derslerde dil ve anlatım3 yazdı. şimdi ben bu dersten tekrarmı sınava girecegim????
Re: lütfen yardımm
basarılı derslerinin içerisine bakarmısın bir dil ve anlatım 3 geçmiş görünüyormusun
evet geçmiş görünüyorum hemde 80 aldım ama sosyal bilimlerde alan dersi olarak var dil ve anlatım şimdide zorunlu derslerde var anlamadım:S
aslında benim bildigim alan degistirirken ortak dersler varsa geçmiş oldugun alana ekleniyor kredisi digerleri siliniyor
çağrı merkezine yazmayı dene istersen daha iyi ayrdımcı olurlar
çağrı merkezine yazmayı dene istersen daha iyi ayrdımcı olurlar
tamam çok tşkkr ederim işin ilginç yanı ben geçen dönem sadece 34 kredi aldım şimdi kredi bilgilerinde 34 ortak 4 alan kredisi yazıyor :S fazladan 4 kredi 

o 4 işte dil ve anlatımın kredisidir sosyal bilimler alan dersi çünkü
ama zorunlu derslerdede vARR ANLAMADIM GİTTİ:s:s
canancım aynı sorun bendede var.gecen dönemlerde tarih3-4 deslerinden gecmiştim.bu dönem alan degişikligi yaptım ve zorunlu derslerimde tarih3-4 yine var.sanırım alan degişikligi yaptıgımız icin.ama su an o dersleri nolur nolmaz diye secmedim.eger tekrar secmemiz gerekecekse bi dahaki dönemlerde seceriz.ama yinede cagrı merkezini arayıp sorucam.cananxxx yazdı:ben geçen sınavda dil ve anlatım 3 kitabından sınava girdim ve geçtim bölüm genel kültürdü şimdi sosyal bilimlere geçtim yalnız bölüm degiştirdikten sonra tekrar zorunlu derslerde dil ve anlatım3 yazdı. şimdi ben bu dersten tekrarmı sınava girecegim????
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
evet en iyisi arayıp sormak heralde 

-
merhaba canan ben filiz geçtiğin dersten birkere daha girmek zorunda değilsin
arkadaşlar arayıp sordum alan degişikligi yaptıgım için geçtigim dersten tekrar girecekmişim varmı böyle bişey ya :S:S:S
ya tekrar girmemen lazım gecmişsen gecmişsindir olurmu öyle sacmalık
valla ben 2 kere aradım ama alan dersinde oldugu için tekrar gireceksin dediler...zaten mantıklı ne yapıyorlarki 

ALANIM GENEL KÜLTÜRDÜ VE GEÇEN SENE SOSYAL BOLUME GEÇTİM SON SINAVDA GEÇTİĞİM DERSLERİN BAZILARINDAN TEKRAR SINAVA GİRMEK ZORUNDA KALMIŞTIM.SINAVA GİRMEDEN O DERSLERİ ZORUNLU DERSLER LİSTESİNDEN KALDIRMADIĞINIZ SURECE MEZUN OLAMAZSINIZ YANİ TEKRAR GİRİP GEÇMEK YADA MUAF OLMAK DURUMUNDASINIZ.
Sıkıntı ve huzursuzluk mutlaka bir günahın cezası, huzur ise bir ibadetin karşılığıdır.( Hz. Mevlana )