M.E.B'e 3 yıllıklar için mail atmak için
M.E.B'e 3 yıllıklar için mail atmak için
Arkadaşlar durumumun çaresizliğinden dolayı araştırmaya koyuldum ve bir link buldum..
http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp
"Cevap beklediğiniz tüm soru, öneri, dilek ve şikayetlerinizi Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde T.C. Kimlik numaranız ile başvurmak suretiyle bizlere iletebilir ve takip edebilirsiniz."
Bu linkten yararlanarak 3 yıllıkların 4 yıllık sisteme geçirilmesi hakkındaki düşüncelerimizi yazabiliriz...
Not:Önemli gördüğüm ve uygun bir konu bulamadığım için, bu bilgi için yeni başlık açma ihtiyacı hissettim.
http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp
"Cevap beklediğiniz tüm soru, öneri, dilek ve şikayetlerinizi Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde T.C. Kimlik numaranız ile başvurmak suretiyle bizlere iletebilir ve takip edebilirsiniz."
Bu linkten yararlanarak 3 yıllıkların 4 yıllık sisteme geçirilmesi hakkındaki düşüncelerimizi yazabiliriz...
Not:Önemli gördüğüm ve uygun bir konu bulamadığım için, bu bilgi için yeni başlık açma ihtiyacı hissettim.
Re: M.E.B'e 3 yıllıklar için mail atmak için
arkadaşlar çabanızı anlıyorum. ben 2006 yılında kayıt yenileme yapmıştım. 2002 de liseyi bırakmıştım. o zaman bile bu sene 4 yıllığa geçileceği açıklanmıştı 3 sene önce. yani bunun değişmesi bence mümkün deil. ama geçenlerde eğitim bakanı bi açıklama yapmıştı artık açık lise daha çabuk bitcek diye. senede 2 sınavdan daha fazla sınav olcakmış. ama önümüzdeki dönem başlıycakmı bilmiyorum. bu işinize yarayayabilir.
Bari kredisi yeten öğrencileri mezun etseler dönem şartı falan aramaksızın.. ya da ne bileyim elbet bir çözüm bulunabilir 3 yıllıklar için.. hem bu kurum için de iyi olur çünkü karmaşıklık giderilir en azından.
bende mail atarım. net olarak talebiniz nedir
Teşekkürler..mans yazdı:bende mail atarım. net olarak talebiniz nedir
Genel olarak talep şu;bu yıl sonunda 3 yıllıkta okuyanlar 4 yıllığa geçirilecekler ve bu da 3 yıllıklar için daha fazla kredi ve daha fazla dönem yükü demek. durum böyle olunca da 3 yıllıklara yapılmış bir haksızlık söz konusu,bu haksızlığın giderilmesi için yapılacak herşeye razıyız. bir çoğumuz bu yıl ve önümüzdeki yıl mezun olmayı planlıyor.. 4 yıllığa geçince bu daha da uzayacak
ben çağrı merkezine yazmıştım bilgi edinmeyede..
çağrı merkezinden cevap geldi.
3 yıl önce bunun bildirildiği 3 yıldır bu kanunun oldugu artı bu yıldan sonra 4 yıllığa mezun olamayanların geçeği sölendi
ama ısrar etmek lazım..
çağrı merkezinden cevap geldi.
3 yıl önce bunun bildirildiği 3 yıldır bu kanunun oldugu artı bu yıldan sonra 4 yıllığa mezun olamayanların geçeği sölendi

1 yıl daha uzasın derim ben..amacımız bu olsun..çünkü benim gibi kredisi az olanlar var önceden kaydolup sonradan devam etmeyenler..hiç kredim yoktu.bu yıl kaydoldum şuan 29 kredim var..anca seneye bitirebilirim..1 yıl daha lazım..
Arkadaşlar.. Benim bir arkadaşım var,onun akrabası ankara milli eğitim bakanlığı denetleme müfettişiymiş.. ben durumu anlattım arkadaşa,müfettiş akrabası arkadaşa demiş ki,ne yaparlarsa toplu yapsınlar,kitle çok olunca göz yumulmaz demiş ve mailler bazen okunmadan siliniyormuş. onun için dilekçe yazsınlar 15 günde bir demiş. kanuni olarak 15 gün içinde cevap verilirmiş ve kalabalık olunca elbet bir çözüm yolu düşünürlermiş. biz her ihtimale karşı mail atmaya devam edelim fakat dilekçe yazmayıda ihmal etmeyelim.
Ayrıca biz 3 yıllıklar olarak tek konu altından duyuru yapıp yazı yazalım.. öyle olunca daha karışıklık çıkmaz ne dersiniz arkadaşlar ?
Ayrıca biz 3 yıllıklar olarak tek konu altından duyuru yapıp yazı yazalım.. öyle olunca daha karışıklık çıkmaz ne dersiniz arkadaşlar ?
Evet haklısınız tek konu altında toplanalım 3 yıllık arkadaşlar birlik olalım gelecek söz konusu
eğer bir dilekçe hazırlarsak genel olarak yani 1 yıl daha uzatılması şeklinde hepimiz yollarız.hatta başlık çaarıs dilekçe örneği gibi herkes yollar.bu konuda 4 yıllıklardada destek bekliyoruz herkes mail atsın
http://www.huseyincelik.net/formmail.asp
buda form mail burayada mesaj atabiliriz..
3-5 adres var mail atabilip fax çekebileceğimiz
toplu bir günde atalım
buda form mail burayada mesaj atabiliriz..
3-5 adres var mail atabilip fax çekebileceğimiz
toplu bir günde atalım
3 yıllık pek yok herhalde bu forumda onun için koordineli olamıyoruz.. sizde bir an önce dilekçelerinizi yollayın arkadaşlar.
Yeni grup msni bu arkadaşlar; group123358@groupsim.com kişi listenize ekleyeceksiniz sadece.
Önceki hep offline duruyor,kimse eklemeyince küstü herhalde
Önceki hep offline duruyor,kimse eklemeyince küstü herhalde

3 yıllıklar iş başına çare bulunmalı mutlaka