Arkadaslar tum tiyatro sevenler buraya...
Arkadaslar tum tiyatro sevenler buraya...
Arkadaslar konu cok acik tum tiyatroseverleri buraya davet ediyoruz. Umarim aranizda vardir tiyatroseven...
Cocuklugunda oynadigi kucuk bi piyes olsun, izledigi bi tiyatro olsun...Akliniza gelebilecek hersey...
Herkes anilarini yazsin buraya...
Cocuklugunda oynadigi kucuk bi piyes olsun, izledigi bi tiyatro olsun...Akliniza gelebilecek hersey...
Herkes anilarini yazsin buraya...
En son JoKeR tarafından 22 Ara 2009, 09:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Arkadaslar tum tiyatro sevenler buraya...
aklımda yok ortak 

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Ben İBB ŞEHİR TİYATROLARI nda Sahne Makinisti olarak çalışıyordum.Şimdi kütüphanedeyim.Dekor kostüm ışık aksesuar zor bir iştir.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Ooo iste benim aLanim 
Cok piyesLerde oynadim .. Kafamda kurar ve yonetirdim
Birini payLasirim sonra sizinLe ..

Cok piyesLerde oynadim .. Kafamda kurar ve yonetirdim

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Senden iyi müjdat gezer olurSRNarin yazdı:Ooo iste benim aLanim
Cok piyesLerde oynadim .. Kafamda kurar ve yonetirdimBirini payLasirim sonra sizinLe ..

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
NeyyyyyyyyyyyyMy Maraz yazdı:Senden iyi müjdat gezer olurSRNarin yazdı:Ooo iste benim aLanim
Cok piyesLerde oynadim .. Kafamda kurar ve yonetirdimBirini payLasirim sonra sizinLe ..

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
İçimden geldi desem olur mu ? 

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
-
- Doktor
: ) bir arkadaşımla kendimiz yazar..özel günlerde törenlerde oynardık..çok hoşumuza giderdi sahnede olmak bütün insanların gözü senin üzernde olması...sadece bizi izlemeleri..
en son Anne kız oyunumuz vardı..
düet şeklinde olmuş..şarkı şeklinde..
fırsat buldukca giderim..severim tiyatroyu oynamayıda tabi..devam ettirmedim..Bir yakın arkadaşım devam ettirdi..arka sıradakilerin bir bölümnde oynadı hatta.
en son Anne kız oyunumuz vardı..

fırsat buldukca giderim..severim tiyatroyu oynamayıda tabi..devam ettirmedim..Bir yakın arkadaşım devam ettirdi..arka sıradakilerin bir bölümnde oynadı hatta.

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bende bursa akm devlet tiyatrosunda salon çok büyüktü,Sarıkamış Destanını oynadım.
sekiz yaşlarındaydım.dayımın çocukları ve ablamla şöför şakir diye bir piyes düzenleyip oynamıştık mahalledeki arkadaşlarımıza.çok güzeldi hala biraraya gelince anarız
içimde tiyatro aşkı hala var hiç kaybetmedim ama şartlar el vermiyor malesef.ama bir gün o zamanı yakalayıp mutlaka tiyatroda oynamak istiyorum 

merhaba arkaşlar ben melek.bende tiyatro eğitimi almaya yeni başladım.tiyatro bir aşk tutku.
Önce küçük tiyatro oyunlarında oynadım. Çok sıcak ve keyifli olurdu ortamımız. Sonra eleştirmenlerden eleştiri eğitimi almaya başladık. Sonra bide baktım kendimi dizi setinde figüran ve yardımcı olarak buldum. Bu ne yaa kes baştan kes baştan. Ben o sıcak küçük skeçlerde oynadığım tiyatro sahnemi özledim..
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
7 8 yaşındayken oynadığımı hatırlıyorum puhahah :d
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.