I=BEN =)
Re: I=BEN =)
Evet yine sen 2 kere koymussun ayrı ayrı
nese sende hg resminle birlikte 

KaraLamaya çaLışanı siLeriMmm..! 

Hoşgeldiinnn 

merhaba arkadaşım dolap kapağındaki resimlere ve oyuncaklara bakarak oranın senin odan olmadığını söyleye bilirim hoşgeldin 

hoşgeldin arkadaşımmm...bakışların çok sert yaww insan çekine çekine bakıyooorrr 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
bence bu formun adı adanalı diye değiştirilmeli mubarek her kez adanalı allahın adamı ben anlamadım yaw 

cicim o kadarında okudukk
ama dadanalıların sayısına baksana

Orası benim odam dolaptakiler benim ve yiğenlerimin resimleri
oyuncaklarda yiğenlerimin yav bize geldiklerinde oynatıyom sadece
Hoşbuldum bu arada sizede Adana'dan selamlar olsun
yok ya cok sert bakmamısım =))

''Cümlelerde Çok Şey Arıyorum Bulabilen Yok(Mu?)''
A.s
evet o kadar sert bakmamış valla bakmaya calışırlar ama yapamazlar sumeyyecım bılıyrm bu adanalıları 

En son £sroock tarafından 29 Haz 2010, 11:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Cevap yazmayalı 1 ayı gectı sende evine dönmussundr bay ADANALIMali yazdı:£sroock yazdı:A.sevet o kadar sert bakmamış valla bakmay acalışırlar ama yapamazlar sumeyyecım bılıyrm bu adanalıları
![]()
bir erk arkadasım(Haytımın aşkı) da öyle bakışlar yapmaya calısırdı hahahay
çok emin konuşuyon ama =) bence (hayatının aşkı) seni kırmamaya özen gösteriyo sadece. Evime dönim bi resim daha eklerim bide ona bak =)

O hayatımın aşkı dedıgı benı cok kırdı malesef=/hayatımda bu kadar üzülmemiştim.. zaten artık hayatımdada yok onun yuzunden butun adanalılar gozumde kotu gozukmeye baslamısdı ama aştım cok şükür