bu nedemek?
bu nedemek?
arkadaşlar öğrenci girişi yapamıyorum sonuçlar açıklandığından beri.bu ne anlama geliyor?

Yâ Râb, bu uğursuz gecenin yok mu sabâhı?Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!
Nûr istiyoruz... Sen bize yangın veriyorsun!
"Yandık" diyoruz... Boğmaya kan gönderiyorsun!
Re: bu nedemek?
mezun olup olmadığımı göremedim ki.öğrenci girişi yaptığımda direk bu sayfa çıkıyo.öğrenci sayfama giriş yapamıyorum,bu uyarı geliyo yani :S

Şu anda eğer sistemde bir hata yoksa sen mezun olmuşsun. tebrik ederim..
teşekkürler.
ama sanırım mezun olan arkadaşlar giriş yapıp sayfalarını görüntüleyebiliyolar.yoksa sorun sadece bende mi acaba
ama sanırım mezun olan arkadaşlar giriş yapıp sayfalarını görüntüleyebiliyolar.yoksa sorun sadece bende mi acaba

-
- Yardımcı Uzman
bigün benm sayfamda böyle olursa bende bu nedemk diye başlık atıcam inş hepimiz bu sayfayla en kısa zamanda karşılaşırız
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
durumunuz mezun gibi ama çok enteresan mezun olanların hiçbirinde böyle bir uyarı ekranı yok sanırım bendede yok..öğrencilik durumu mezun diye yazıyor birde mezuniyet işlemleri diye bir bölüm var.
siz kendinizi bilirsiniz mezun olmayı bekliyormuydunuz eğer öyleyse mezunsunuzdur fakat bir sorun vardır oda düzeltilir
siz kendinizi bilirsiniz mezun olmayı bekliyormuydunuz eğer öyleyse mezunsunuzdur fakat bir sorun vardır oda düzeltilir
evet zaten fazla krediye ihtiyacım yoktu geçtiğimi düşünüyorum sınavım iyiydi.ama bu hata çok garip.
böyle bir uyarı alan başka arkadaşlar yokmu?
böyle bir uyarı alan başka arkadaşlar yokmu?

-
evet bende mezun oldum.bende de bu sayfa çıkıyor.endişelenmene gerek yok yani.tebrikler
ikinizide tebrik ederim arkadaşlar..
mezunsunuz arkadaslar tebrikler 

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
Tebrikler mezun olmuşsun 

Bende mezun durumdayım ama sisteme giriş yapabiliyorum..
birşey sorucam..?
mezun durumundki öğrencilerin kaç kredi ile tamamladıklarını öğrenme ile ilgili bi imkanları var mı?
birşey sorucam..?
mezun durumundki öğrencilerin kaç kredi ile tamamladıklarını öğrenme ile ilgili bi imkanları var mı?
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!