Mesleki Açık Lise
- Son Osmanlı
- Çırak
Mesleki Açık Lise
Arkadaşalar Merhaba 3 Yıllık Sistemim benim şuan 81 Genel Kültür Kredim var Henüz Yüz Yüze eğitimi tamamlamadım 9 tane dersten girdim 7 tanesinden hep 85 90 arası notlar ile geçtim, açılmayan dersler vardı 2 tane kaldı onlarıda açacaklar acaba diyorum ki Yüz Yüze Eğitim bitince Kredim Toplam 210 Olurmu. Bir Arkadaşım bitirdi o 5 dersten girdi 110 Kredi gelmiş benim aldığım ders sayısı daha fazla varmı bu konuda bilginiz ? Yüz Yüze Eğitim kaç Kredi getirir ?
Devlet-i Ebed Müddet دولت عالیه عثمانیه
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
Re: Mesleki Açık Lise
3 yıllık meslek liseliysen 9-10 ve 11. sınıfta okuman gereken tüm yüzyüze eğitim derslerini alman zaten mecburi yani o dersleri alırsan 110 kredin tamamlanır sadece 1 meslek dersin kalsa bile mezun olamazsın yüzyüze eğitim veren okulunda görevli idareciye sor bence çünkü şu ana kadar başardığın ve başarmak zorunda olduğun derslerin kredi miktarını o bilir ancak açılmayan meslek dersleri için yazın telafi eğitimi verileceğini bende duydum ama verilmese bile emin ol eylül ayında 1 hafta süreyle o derslerin kurtarma sınavlarını yaparlar büyük ihtimal geçersen tamamlarsın 110 kredini...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk