Yardımlaınızı bekliyorum / Bir Soru )

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

soleil

Yardımlaınızı bekliyorum / Bir Soru )

Mesaj gönderen soleil » 18 Eyl 2009, 11:20

Soru sorabilceğim bir bölüm bulamadığım için burayakonu açmak zorunda kaldım.

Evet arkadaşlar ben lisedeyken lise 3 seneydi bir sene hazırlık okudum sonra lise 1 e geçtim sonra lise 4 sene oldu.

bende lise 3 e geçtiğimde okulu bıraktım. Gittiğim lisede meslek teknik lisesiydi. Ve ingilizde dışında başka bir dil öğrenim görüyorduk. Bunun dışında meslek lisesi olduğu içinde başka seçme dersler görüyorduk.Gttiğim okulda lise 2 de sınıf kalma olmadığından direk borçlu derslerle lise 3 e geçtim ve sezon başında okulu bıraktım.

şimdi açık liseye kayıt olmayı düşünüyorum.Ve kayıt olduğumda kaçıncı sınıftan başlıyacağım ve hangi dersleri göreceğimi öğrenmek istiyorum. Ayrıca düz açık lise bitirmek istiyorum mesleki açık lise değil böyle bir şansım varmı acaba?

Bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız seviniirim.

zooz
İletişim:

Re: Yardımlaınızı bekliyorum / Bir Soru )

Mesaj gönderen zooz » 24 Eyl 2009, 00:45

Eğer şimdi açık öğretimden liseye yazılırsan 4 senelik okuycaksın valla bildiğim kadarıyla meslekten düz liseye geçiş yapılmıo düz liseden mesleğe geçildiğine eminim ama meslekten düze geçilmiyor die biliyorum açıktan liseye başladığında lise 3 e kadar kaç kredi topladıysan o krediyle başlıycan yani lise 3 ten dewam etmiş gibi olcan.
Hani insan ağlamak ister,Gözlerinden yaş gelmez.. Hani gülmek ister,yürekten gülemez.. Hani birini bekler o hiç gelmez..Hani onu severde hiç söyleyemez.. Tam söyleyeceği zamanda o başkasını sever ya İşte o zaman insan ölmek isterde ecel gelmez..

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön