Önkayıt ögrencisi
- dalamanlı48
Önkayıt ögrencisi
s.a 12.08.2009 tarihinde açık ögretim lisesi genel kültür bölümüne kayıt oldum bana verilen kağıttaki verilen siteye giriyorum ve okul numarasını ve şifremi yazıyorum halen ön kayıt ögrencisi diyor ne zman ders secimi yapacağım cevaplarınız bekliyorum
-
Re: Önkayıt ögrencisi
aynen kayıt işlemleri bitti ama hala aktif değil kayıtların tarihi bittikden sonramı aktif olcak aceba bi cvp veren olursa çok sevincem yaa yütfeennn
9 ekim den sonra aktif olmaya başlar kayıtlarınız... Bildiğim kadarıyla bana da siteden bir arkadaş söyledi
- dalamanlı48
teşekkürler arkadaşım
aslında pek belli olmuyo ben ilk kaydımı temmuzda yaptırmıştım kasımda aktif olmuştum
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
- dalamanlı48
12/10/2009 tarihinde kayıt yenileme varmış bilginize
arkadaşlar bana da 12 ekim dedi arkadaş aktif olmak için hala da olmadı :/
bende de aktif olmadı.arasakmı acaba büroyu.gerçi aradım aktif olmuştur diyor.ama bakıyorum olmamış.bir sorun mu varki acaba???
- dalamanlı48
arkadaşlar ilk kayıt olurken bankanın verdiği dekontla halk eğitim merkezine gideceksiniz öyle gerçekleşecek oradaki kişiler yapcak o işi
ACİL CEVAP BEKLİYORUM..........
2009-2010 AOL KAYIT OLDUM.DURUMUM HALA AKTİF OLMADI.BENİM YAPMAM GEREKEN BİR İŞLEM FALAN VAR MI? YOKSA BEKLİYECEKMİYİM.KAYIT YENİLEME YAPTIRCAKMIYIM.[
2009-2010 AOL KAYIT OLDUM.DURUMUM HALA AKTİF OLMADI.BENİM YAPMAM GEREKEN BİR İŞLEM FALAN VAR MI? YOKSA BEKLİYECEKMİYİM.KAYIT YENİLEME YAPTIRCAKMIYIM.[
berna, kasımın ilk haftası
Ben ilk kayıt olduğumda temmuz ayında kayıt yaptırdım ve kasımda aktif oldum baya beklemiştim canınızı sıkmak istemem ama sizde bekleyebilirsiniz o kadar