ben 30 ekim cuma günü kayır yenileme işlemi yapıcagım ders seçme işlemi yapabilirmiyim son gün oldugu için kayıt yenileme birde bu sene ders seçme işlemi nasıl olucak kitaplar değişti diyorlar bu benim 2. senem yani geçen sene kayıt oldun başladım açık ögretime hangi dersleri agırlıklı seçmeliyim ve konu olarak nereye kadar çalışmak gerek?
Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....
Lütfen Bakarmısınız!!!
Re: Lütfen Bakarmısınız!!!
ders seçme işlemini yapamasın daha açılmadı bile...kitaplarda deyişmedi aynı...gecen sene kayıt oldum diyorsun sınavlara girmiş olmalısın...neyse bak ders sceerken dikkat etmen gereken sey aslında şu hangı derlerden zorumlusun yani girmenk zorundasın ordaki derslerini seç ortak ve alan derslerin yani secmeli ders şuan için secmene gerek yok çünkü önce o dersleri vermen veya muaf olman gerekiyor.senin için en iyisi zorumlu derlerın lerse oncelık onlara ver .kolay gelsin...onur biçer yazdı:ben 30 ekim cuma günü kayır yenileme işlemi yapıcagım ders seçme işlemi yapabilirmiyim son gün oldugu için kayıt yenileme birde bu sene ders seçme işlemi nasıl olucak kitaplar değişti diyorlar bu benim 2. senem yani geçen sene kayıt oldun başladım açık ögretime hangi dersleri agırlıklı seçmeliyim ve konu olarak nereye kadar çalışmak gerek?
Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....