Kayıt Yenilemedim
Kayıt Yenilemedim
slm arkadaşlar 12-30 ekim tarihinde kayıt yenileme tarihi bildiğiniz gibi ben yenilemeyi aktif hale geldikten sonra yapacağımızı sanıyodum kaydımı yenilemedim şimdi nolacak param yanacakmı ve nasıl devam edeceğim açıköğretime bilgi verirseniz sevinirim 

Re: Kayıt Yenilemedim
sen yeni kayıtsın galiba yeni kayıt yaptırdığın için kayıt yenilemene gerek yok.
çok tşkr ederim içime su serptin evet yeni kayıt
ders seçme işlemi kasımın ilk haftası yapıyomuşuz sanırım forumdaki cevaplara bakılırsa bu forumu bulduğum iyi oldu uzun uzun burdayım artık:)

meraba arkadaşlar ben kayıdımızı yaineleyemedim.Yeni kayıt yaptırmadım sn sınıf öğrencisiyim 12-30 ekim arasında para yatıramadıgım ıcın kayıt yenileyemedim.Fakat 0312 497 40 77 nolu fax numarasına 'bu yıl kaydımı yaptıramadım bir yılım uzucak ve yanacak.Kayıdın uzamasını rica ederim' gibisinden faks çektiğimizde bu tarih uzuyormuş Lütfen sizlerde fax çekin.Kayıt yenileyenler bie faks çeksin Allah rızası için.Ne kadar çok faks olursa o zaman tarihi uzatıaklar.Lütfen 

Yeni isen aktif olmanı beklemen yeterli. Takip edeceksin.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
yeni değilim arkadaşımSOn sınıf öğrencisiyim diye belirttim
sana demedim üstadfatto yazdı:yeni değilim arkadaşımSOn sınıf öğrencisiyim diye belirttim
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..