kredisi 102-131 arasında olupta 2010 össye girmeyı dusunnler
kredisi 102-131 arasında olupta 2010 össye girmeyı dusunnler
Ewt arkadaslar kredisi bu aralıkta olanlar ve 2010 össye girmeyi düşünenler yanı kafasında soru işareti olanlar.... Gelin yazın rahatlatalım rahatlayalım 

Re: kredisi 102-131 arasında olupta 2010 össye girmeyı dusunnler
Ocakta 5. dönemimin sınavına gireceğim Alanım Genel kültür, kredim 105 ortak krdim 61.Şimdi diyelim fulledik 30aldık kredi etti 135 .mayıstada aldık 30 etti 165 mayıs 6. cı dönem buarada. Ağustostada(7. dönem) aldık 30 etti 195 .tamam mezuniyet kredisi tamam ....tamamda okumam gereken 8. ci dönem 2010-2011 öğretim yılına denk geliyor vede Din-8 .Dil anlatım -8 derslerinden sınava girmek gerekiyor.8 dönem okumadan mezuniyet yok, nasıl gireceğiz 2010 öss ye
Bkz.MEZUNİYET ŞARTLARI(YENİ)

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Benimde toplam kredim 115,alan kredim 43 2010 da değil anca 2011de girebilirim diye düşünüyorum.Çünkü zorunlu dersler ne yaparsam yapayım bitmiyor 2010da.Zorunlu derslere bide geometri 1-2 ekledikleri için iyice zorlaştı sinir oluyorum ya...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

eagle evet sen ne yazık ki bu yıl giremıyorsun dönemını tamamlayamadıgın için. senın okulun ıyı calısırsan ocak 2011 de bitiyor....
naside 2010 ocak ayındaki sınavda gireceğin alan ve ortak derslerın dısında kalan alan ve ortak derslerını yazar mısın?
Evet yani 2011 öss veya ygs ye başvuracağım inşallah(Bu arada katsayı meselesi sebebiile Geometri 1-2 koydular zorunlu derslere eskisistem olursa yeniden onları seçmelilere atarlarmı?ckurt yazdı:eagle evet sen ne yazık ki bu yıl giremıyorsun dönemını tamamlayamadıgın için. senın okulun ıyı calısırsan ocak 2011 de bitiyor....

o derslerı örgun eğitimde lise 1.sınıflara koydular bizde kredili ders seçme sisteminde olduğumuz için bizede koydular ordan kalkarsa burdanda kaldırılar ama kalkıcağını sanmıyorum sınava 1,5 ay kaldı ve orgun egıtımdekıler geometri derslerınden sınav olmuslardır bile.............
Tabiki yazarım =ckurt yazdı:naside 2010 ocak ayındaki sınavda gireceğin alan ve ortak derslerın dısında kalan alan ve ortak derslerını yazar mısın?
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7 Ortak
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8 Ortak
FELSEFE - 1 Ortak
FELSEFE - 2 Ortak
TARİH 6 Alan
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 Ortak
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2 Ortak
COĞRAFYA 6 Alan
COĞRAFYA 7 Alan
COĞRAFYA 8 Alan
Matematik - 2 Ortak
DİL VE ANLATIM 7 Alan
DİL VE ANLATIM 8 Alan
TÜRK EDEBİYATI 6 Alan
TÜRK EDEBİYATI 7 Alan
TÜRK EDEBİYATI 8 Alan
FİZİK - 2 Ortak
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ 1 Alan
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ 2 Alan
MANTIK - 1 Alan
MANTIK - 2 Alan
İşte bu yıl gireceğim dersler dışında kalan derslerim bunlar kardeşim...Yorumunuzu bekliyorum teşekkür ederim ilginize...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

sadece bunlar kaldıysa girersin össye neden giremiyicen biter bu dersler 3 dönemde......
bu yıl demedım 2010 ocak ayı sınavından sonrakı derslerın dedım...........
ya arkadaslar bende genel kultur ogrencisiyim.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 152 Ortak Kredi : 79
Sizce ben bu yıl ossye girebilirmiyim??
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 152 Ortak Kredi : 79
Sizce ben bu yıl ossye girebilirmiyim??
rahat rahat girersin hmde..........
tamam bu ocak ayında gireceğim dersler dışında kalan derslerimi yazdım.Çok teşekkür ederim...ckurt yazdı:bu yıl demedım 2010 ocak ayı sınavından sonrakı derslerın dedım...........
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

ama 2010 ocakta yani önümüzdeki sınavda gireceğim dersler yok bunların içinde,yinede bitirebilir miyim dersiniz? yoksa 2011 össye anca mı girebilirim.Ben yinede bu ocaktaki sınavda gireceğim derslerimide vereyim isterseniz...ckurt yazdı:sadece bunlar kaldıysa girersin össye neden giremiyicen biter bu dersler 3 dönemde......
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 6 ORTAK
TARİH 5 ALAN
COĞRAFYA 5 ALAN
GEOMETRİ - 1 ORTAK
GEOMETRİ - 2 ORTAK
SOSYOLOJİ - 2 ALAN
DİL VE ANLATIM 6 ALAN
TÜRK EDEBİYATI 5 ALAN
FİZİK - 1 ORTAK
BİYOLOJİ - 5 SEÇMELİ
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2 ORTAK
Geometrinin sonradan eklendiğini duyunca geometri 1 ve 2 yide aynı anda aldım yeterki geçeyim diye.Bilmem iyi mi yaptım...

O önceden verdiğim dersler dışında bunlarda var yani bu dönem sınava gireceğim dersler bunlar,sizce hangi yıl ki össye girebilirim dersiniz???
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Çoğunluk öyle yapacak zaten,bende önümüzdeki dönem için seçeceğim derslerin taslağını hazırladım,4 kredilik seçmeli dersleri çıkarttım yerine bunları koydum.Biraz problemli olduğu zannediliyordu ama pek zor değil ..bazı kavramları öğrenmek şart bunun için Atatürk ,ün yazdığı ince bir Geometri kitabı var Türk dil Kurumu bastıydı önce şimdi örgün yayınevi çıkartıyor ondanda faydalanılabilir.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.