ßen 3 yıllık sistemde tasdiknameyle ayrıldım. Şimdi aöl ye kayıt oldum. Son seneye kadar (3.sınıf) hiç sorumlu dersim yoktu. Sadece son senemde sorumlu oldugum dersler vardı.
Sorum şu; ßenim aöl de alacagım kredıye bu genel lıse son sınıftakı kredım dahıl olacak mı? yanı son sene 70 kredım varsa onun ustune ekleyıp mi sınıf gececegım??
ders secimlerinde de yardıma ıhtıyacım var..forumu arastırdım herkes aynı seyı yazmıs " forumda gerekli bilgi var..." ßen bulamıyorm.Hiç bi bilgim yok aöl hakkında.
Acil Yardım...
Re: Acil Yardım...
Örgün lisedeki toplum notların,AÖL'de krediye çevrilecek. Geçtiğin dersleri de AÖL'de tekrar görmeyeceksin. Geçmek zorunda olduğun dersler varsa-muhtemelen vardır-onlardan ve mezuniyet kredisini toplayabilmek için sınavlara gireceksin.
Ders seçimlerinde de dikkat edilmesi gereken husus; öncelikle "zorunlu dersler" listesindeki "ortak" ve "alan" dersleri seçin. Ortak derslere ağırlık verin. Çünkü mezuniyet için zorunlu derslerin hepsinin ya başarılmış ya da muaf olunmuş olması gerekir.
Ders seçimlerinde de dikkat edilmesi gereken husus; öncelikle "zorunlu dersler" listesindeki "ortak" ve "alan" dersleri seçin. Ortak derslere ağırlık verin. Çünkü mezuniyet için zorunlu derslerin hepsinin ya başarılmış ya da muaf olunmuş olması gerekir.