arkadaşlar sınav yeri açıklanan varmı
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
Re: arkadaşlar sınav yeri açıklanan varmı
sınavlar 1 hafta sonraya alındığı için 1 hafta sonra açıklanacak sınav yerleri 

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

teşekkür ederim derya
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
sınav yeri acıklanan varmı? 7 ocak oldu hala acıklanmadı
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
cnm 4 ocakta açıklanacaktı ertelendiğine göre 1 hafta ilerisini düşün işte o zamana açıklarlar 

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

A.ö.l sitesinde halk eğt. merkezlerine yönelik bir duyuru var.Bazı aksamalardan bahsediliyor sanırım ondan kaynaklanıyor.15 ocağa kadar onlara süre verildi .Kurum güncellemesi yapmamışlar Türkiye genelinde 203 halk eğt merkezinden kaynaklanan bir şey bu..ben merakımdan listeye baktım .İstanbul dada 4 adet Halk eğt.bu işlemi yapmamış ben ikisini aradım,uyandırdım..tabii açıkilk ve açıklise işlemleri bittiği için ekrana bakmayı ihmal etmişlerdir. bu arada 5 gün evvel de açıklasalar sına vyerlerini yeter yani geçen sene ayın 7 sinde açıkladılar sınavlar 24 ünde 25 inde yapıldı..evet konu bu her şeyi takip edeceksiniz bu ülkede yoksa yaya kalırsınız. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
haklısın.bende kocaelide oturuyorum merkezdeki halkeğitimin bilgileri eksikmiş neyseki ben diğerinden kaydımı yenilemistim
su giriş yerlerini acıklasalarda bizde biran önce gidip baksak yeri nerdeymiş diye.son güne bırakmazlarsa iyidir.

su giriş yerlerini acıklasalarda bizde biran önce gidip baksak yeri nerdeymiş diye.son güne bırakmazlarsa iyidir.

Ben size acı bir tahminde bulunayım çok kısa süre kala açıklanacak 5 gün evvel açıklasalar iyi 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
aman Allah korusuneagle67 yazdı:Ben size acı bir tahminde bulunayım çok kısa süre kala açıklanacak 5 gün evvel açıklasalar iyi

bide mail atmıştım söyle bir cevap gelmiş kendilerinden
Sınav yeri giriş bilgileriniz sınavdan en geç 1 hafta önce www.aol.meb.gov.tr ya da www.maol.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Öğrenci sisteminizden giriş yaparak sınav yeri giriş belgenizin bir çıktısını almanız yeterlidir. Sınav 23-24 Ocak 2010 tarihine ertelendiğinden sınav giriş yerleriniz 11 Ocak'tan sonra sayfanızda yer alacaktır.
11 ocak diyo bakalım inanmadım ya

Afferim sana bak mail atmışsın çok güzel...11 ock diyorlarsa doğrudur. Yararlı iş yaptın bravo.. 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
BENİM SINAV YERİM AÇIKLANMIŞ.