yardımcı olurmusnuz arkadaşlar
yardımcı olurmusnuz arkadaşlar
ben ticaret lisesini bitirdim 2003 yılında ..alttan bikaç dersim vardı sınavlara girip vermedim ozaman .şimdi yeni kayıt oldum .haftasonunki sınavlara girdim.bugun halk eğitime öğrenci kimliğimi almaya gittim ordaki kişi bana lisene gidip orda sınavlara giricen fln dedi.ama ilk kayıt olduğumda sorduğuma sölememişleri benim ne yapmam gerekşyor şimdi anlayamadım :S yardımcı olursanız çok sevinirim..
Re: yardımcı olurmusnuz arkadaşlar
Nasil yani simdi sen ticaret lisesinemi devam ediyorsun yoksa acik liseye mi ?tatite yazdı:ben ticaret lisesini bitirdim 2003 yılında ..alttan bikaç dersim vardı sınavlara girip vermedim ozaman .şimdi yeni kayıt oldum .haftasonunki sınavlara girdim.bugun halk eğitime öğrenci kimliğimi almaya gittim ordaki kişi bana lisene gidip orda sınavlara giricen fln dedi.ama ilk kayıt olduğumda sorduğuma sölememişleri benim ne yapmam gerekşyor şimdi anlayamadım :S yardımcı olursanız çok sevinirim..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
ticaret lisesini bitridim 3yıllık ama alttan derslerim vardı onları veremedim daha snr da okul bana tastikname verdi şimdi aöl yazıldım..sınavlarada girdim ama bide alttan kalan derslerim baraj muhasebe fln olduğu için liseye gidip ordada yüzyüze eğitim alıcakmısım:S
dogrudur tum meslek lıselerı yuzyuze egıtımı tamamlamak zorundadır hafta sonları 20saat ders oruyolr