yardımcı olurmusnuz arkadaşlar

Her Konuda Tartışabilirsiniz
tatite

yardımcı olurmusnuz arkadaşlar

Mesaj gönderen tatite » 25 Oca 2010, 16:35

ben ticaret lisesini bitirdim 2003 yılında ..alttan bikaç dersim vardı sınavlara girip vermedim ozaman .şimdi yeni kayıt oldum .haftasonunki sınavlara girdim.bugun halk eğitime öğrenci kimliğimi almaya gittim ordaki kişi bana lisene gidip orda sınavlara giricen fln dedi.ama ilk kayıt olduğumda sorduğuma sölememişleri benim ne yapmam gerekşyor şimdi anlayamadım :S yardımcı olursanız çok sevinirim..

SRNarin
Uzman Doktor

Re: yardımcı olurmusnuz arkadaşlar

Mesaj gönderen SRNarin » 25 Oca 2010, 17:44

tatite yazdı:ben ticaret lisesini bitirdim 2003 yılında ..alttan bikaç dersim vardı sınavlara girip vermedim ozaman .şimdi yeni kayıt oldum .haftasonunki sınavlara girdim.bugun halk eğitime öğrenci kimliğimi almaya gittim ordaki kişi bana lisene gidip orda sınavlara giricen fln dedi.ama ilk kayıt olduğumda sorduğuma sölememişleri benim ne yapmam gerekşyor şimdi anlayamadım :S yardımcı olursanız çok sevinirim..
Nasil yani simdi sen ticaret lisesinemi devam ediyorsun yoksa acik liseye mi ?
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

tatite

Mesaj gönderen tatite » 26 Oca 2010, 17:35

ticaret lisesini bitridim 3yıllık ama alttan derslerim vardı onları veremedim daha snr da okul bana tastikname verdi şimdi aöl yazıldım..sınavlarada girdim ama bide alttan kalan derslerim baraj muhasebe fln olduğu için liseye gidip ordada yüzyüze eğitim alıcakmısım:S

şeyda21
Asistan

Mesaj gönderen şeyda21 » 26 Oca 2010, 19:14

dogrudur tum meslek lıselerı yuzyuze egıtımı tamamlamak zorundadır hafta sonları 20saat ders oruyolr

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön