Ben bu işten hiç birşey anlamadım
Ben bu işten hiç birşey anlamadım
aolde 5. dönemim 125 kredim var alan kredim 73 bidahaki sene mezun olursun diyorlar 3o kredi lazım mezun olabilmem için bunu biliyordum buraya kadar herşey normal fakat 7 dönem olmuş olucak 8 dönem olması zorunlumu 7. dönemde kredimi zorunlu dersleri tamamlayıp mezun olamam mı ? birde bir ek sınav daha olabilirmi her sene ek sınav tekrarlanıyormu
Re: Ben bu işten hiç birşey anlamadım
Olamazsın. Bende aynı durumdayım. Mecburen bir sene daha bekliyeceğiz... 

ya ama ek sınav olsun yaaa
ne olur mail fln atın ya hayrınıza ne kadar çok atan olursa okadar iyi.Madem eklendi geometriler ek sınavıda yapsınlar dimii.

Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
attik cevap gelmedi demek ki talep cok 

banada hep aynı cevabı yazıyorlar yaa
sanki kopyala yapıştır yapıyorlar
ama durmak yok atacam devamlı yapacaklar inş bu sene ek sınavı mecburlar hele bi yapmasınlar 

isyan ederim 

8.dönem el mahkum......gardiyan. 17 yaşından yukarkilere 3 dönem yapılmasaydı dahada uzun sürerdi,bende aynı durumdayım,belki temizlik için ek sınavlar yaparlar,birazcıkta yardım etseler sınavlarda,mevcut şişmeyecek,bu okuldaki bazı dersleri yapamayanlar embesilmi?yok yeteneği ki yapamıyor...sonra uzat babam uzat zaten geometri ayrı kazık oldu millete hadi hayırlısı 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bimer@basbakanlik.gov.tr ben burayada mail attım ek sınav için
ilgili yerlere bildiriyorlar,bir numara veriyorlar o nodan kontrol ederek mailini nerelere ilettikleri yazıyor.

Aslında online yapacaksın sınavı olacak bitecek,ne yoğunluk ne kırtasiye..ozaman herşey daha çabuk yürür
.Evde değil ama belli merkezlerde...
.Evde değil ama belli merkezlerde...
-
- Acemi
http://cagrimerkezi.meb.gov.tr/form_sel ... B&action=2
Arkadaşlık yukardakı adrese mail atın.ben açiklisede okudugum donemlerde hep buraya atardım.Saolsunlar hepde cvp gonderırlerdı.
Yani ek sınavlar,sorunlarınız,merak ettikler herseyı buraya yazın zaten orda seçenekler var ne arıyorsanız ona gore yazın gonderın.
Arkadaşlık yukardakı adrese mail atın.ben açiklisede okudugum donemlerde hep buraya atardım.Saolsunlar hepde cvp gonderırlerdı.
Yani ek sınavlar,sorunlarınız,merak ettikler herseyı buraya yazın zaten orda seçenekler var ne arıyorsanız ona gore yazın gonderın.