Mevzuniyet yardım
Mevzuniyet yardım
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 112
Arkadaşlar bilgilerim bu şekilde tek kalan zorunlu dersim geometri ondanda daha önce 2 kere kaldım bu sınavda veremessem bile muaf olucam onun dışında acaba mevzun olmamı engelliyecek bir durum olabilir mi ? emin olmak istiyorum bildiğiniz gibi açık lise ne olacağı belli olmaz
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 112
Arkadaşlar bilgilerim bu şekilde tek kalan zorunlu dersim geometri ondanda daha önce 2 kere kaldım bu sınavda veremessem bile muaf olucam onun dışında acaba mevzun olmamı engelliyecek bir durum olabilir mi ? emin olmak istiyorum bildiğiniz gibi açık lise ne olacağı belli olmaz
Re: Mevzuniyet yardım
Mezuniyet şartları bütün alan derslerine girmiş olmak ortak dersleride ya geçmek ya muaf olmak zorunlu dersleriniz bitmiş
kredi açığınız yok toplam 8 dönemi aşmışsınızda yok gibi görünüyor engeliniz
kredi açığınız yok toplam 8 dönemi aşmışsınızda yok gibi görünüyor engeliniz

Özür dilerim ama okuduğu dönem 8 değil 7 gözüküyor.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
canım o, 7 AOL'de okuduğu dönem, toplam dönemi 11Yakzan yazdı:Özür dilerim ama okuduğu dönem 8 değil 7 gözüküyor.
Arkadaşlar ortak kredinin en az 112 olması gerekiyormuş :S:S ve bu hiç bir yerde belirtirlmedi eğer belirtilseydi son ders seçimimde bir kaç daha ders seçerdim ve ortak kredimide tamamlardım eğer böyle birşey yüzünden mezun olmasam gerçekten cıldıracam şu an mideme bulantılar girdi üniversitesi sınavınıda kazanmış olmama rağmen :S:S yardımcı olun
zeixer yazdı:Arkadaşlar ortak kredinin en az 112 olması gerekiyormuş :S:S ve bu hiç bir yerde belirtirlmedi eğer belirtilseydi son ders seçimimde bir kaç daha ders seçerdim ve ortak kredimide tamamlardım eğer böyle birşey yüzünden mezun olmasam gerçekten cıldıracam şu an mideme bulantılar girdi üniversitesi sınavınıda kazanmış olmama rağmen :S:S yardımcı olun

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Bende forumda gezerken bir kaç konuda gözüme çarptı ondan duyduğum resmi bi yer yok :S:S ama cidden mideme bulantılar girdi sabah tercihlerimi yaptım üniversite hayali kurdum ama şu an moralim 0 böyle birşey mezuniyet şartlarındada yazmıyo ama benim kafam çok karıştızeixer yazdı:Arkadaşlar ortak kredinin en az 112 olması gerekiyormuş :S:S ve bu hiç bir yerde belirtirlmedi eğer belirtilseydi son ders seçimimde bir kaç daha ders seçerdim ve ortak kredimide tamamlardım eğer böyle birşey yüzünden mezun olmasam gerçekten cıldıracam şu an mideme bulantılar girdi üniversitesi sınavınıda kazanmış olmama rağmen :S:S yardımcı olun

ortak kredi sadece genel kültür alanında oluyor,toplamda 80 kredidir.siz hangi ortak krediden bahsediyorsunuz???zeixer yazdı:Bende forumda gezerken bir kaç konuda gözüme çarptı ondan duyduğum resmi bi yer yok :S:S ama cidden mideme bulantılar girdi sabah tercihlerimi yaptım üniversite hayali kurdum ama şu an moralim 0 böyle birşey mezuniyet şartlarındada yazmıyo ama benim kafam çok karıştızeixer yazdı:Arkadaşlar ortak kredinin en az 112 olması gerekiyormuş :S:S ve bu hiç bir yerde belirtirlmedi eğer belirtilseydi son ders seçimimde bir kaç daha ders seçerdim ve ortak kredimide tamamlardım eğer böyle birşey yüzünden mezun olmasam gerçekten cıldıracam şu an mideme bulantılar girdi üniversitesi sınavınıda kazanmış olmama rağmen :S:S yardımcı olun:(
öyle bişey yok, için rahat olsun.
Eminmisin ? serenity ?? bunu söylemen bile içime bir su serpti çok teşekkürler
ortak derslerin kredisinden bahsediyorumgülbeyaz yazdı:ortak kredi sadece genel kültür alanında oluyor,toplamda 80 kredidir.siz hangi ortak krediden bahsediyorsunuz???zeixer yazdı:Bende forumda gezerken bir kaç konuda gözüme çarptı ondan duyduğum resmi bi yer yok :S:S ama cidden mideme bulantılar girdi sabah tercihlerimi yaptım üniversite hayali kurdum ama şu an moralim 0 böyle birşey mezuniyet şartlarındada yazmıyo ama benim kafam çok karıştızeixer yazdı:Arkadaşlar ortak kredinin en az 112 olması gerekiyormuş :S:S ve bu hiç bir yerde belirtirlmedi eğer belirtilseydi son ders seçimimde bir kaç daha ders seçerdim ve ortak kredimide tamamlardım eğer böyle birşey yüzünden mezun olmasam gerçekten cıldıracam şu an mideme bulantılar girdi üniversitesi sınavınıda kazanmış olmama rağmen :S:S yardımcı olun:(
mesela yabancı dilde ortak derslerin kredisi bile 112 tutmuyor ki
Çok doğru.Kardeş ben ders listelerinden baktım.Sosyal Bilimler'de ortak derslerin toplamı 112 bile tutmuyor.78 kredi ortak dersi var sadece.İçin rahat olsun mezunsun olacaksın inşallah.serenity yazdı:mesela yabancı dilde ortak derslerin kredisi bile 112 tutmuyor ki
Aşağıdaki linkten görürsün.
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/genel/ ... rsleri.pdf
evet kesinlikle. zaten kredi tamamlayamadığın vakit seçmeliden tamamlamak zorundasın. ortak ders kredisi diye bişi yok, alan kredisi en az 80 olması lazım, toplamda da 192yi geçiyosa ve 8+ dönemin varsa mezunsun demektir
telefon aç sor istersen ama orda çalışanlar da bir şeyden haberi yok, en iyisi burayı dinle
ayrıca bence geometri dersini aldın ama, sınava gir sadece cevap kağıdını ve yoklama kağıdını imzala. ama soruları çözme. yani sınava girmedi yazısı çıkmasın ekranlarda belki başarısız olarak saymazlar.
bu arada nereyi kazandın hayırlı olsun merak ettim
telefon aç sor istersen ama orda çalışanlar da bir şeyden haberi yok, en iyisi burayı dinle

ayrıca bence geometri dersini aldın ama, sınava gir sadece cevap kağıdını ve yoklama kağıdını imzala. ama soruları çözme. yani sınava girmedi yazısı çıkmasın ekranlarda belki başarısız olarak saymazlar.
bu arada nereyi kazandın hayırlı olsun merak ettim

serenity yazdı:bu arada nereyi kazandın hayırlı olsun merak ettim